Responsive Menu
Add more content here...


Încă 5 sportivi de la CS Hida au reprezentat România la oină la o acţiune desfăşurată la Chişinău!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Andreea Oltean, Simona Oana Ielciu, Daniel Pop, Mihai Mitrea şi Andrei Răsunoiu au reprezentat cu cinste ţara noastră la Cupa Unirii, acţiune desfăşurată în capitala Moldovei


Încet încet, oina revine în atenţia publicului, iar Federaţia Română de Oină face eforturi ca sportul naţional să revină în prim plan. Echipele sunt tot mai numeroase, iar numărul practicanţilor de oină creşte din ce în ce mai mult. “Fenomenul” a luat amploare şi în judeţul nostru, fiind iubit şi practicat cu mândrie de sportivi din cadrul clubului CS Hida.

Performanţele acestora nu sunt neglijate, iar sălăjenii sunt chemaţi şi la acţiuni ale echipelor naţionale ale României. Primii care au luat “pulsul” Naţionalei au fost Alexandra Oltean şi Dragoş Andronache, la o acţiune la Iaşi. La finele săptămânii trecute, alţi cinci sportivi de la CS Hida au fost convocaţi la Naţională pentru o acţiune la Chişinău. Andreea Oltean, Simona Oana Ielciu, Daniel Pop, Mihai Mitrea şi Andrei Răsunoiu au reprezentat România la Cupa Unirii de la Chişinău.

Au fost mai multe partide între selecţionatele Moldovei şi României la mai multe categorii de vârstă, masculin şi feminin, iar reprezentativele noastre s-au impus de fiecare dată.

“Felicitări tuturor celor care au făcut parte din delegaţia României la Cupa Unirii de la Chişinău! Mulţumim mult jucătorilor/jucătoarelor şi cluburilor care au înţeles importanţa faptului de a reprezenta România. Mulţumim mult celor doi antrenori, Filofteia Dumitru şi Cristian Văduva care, în ciuda tuturor problemelor cu care s-au confruntat, au reprezentat cu cinste România!”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Oină.

“Comportament excelent pentru sportivii noştri la Cupa Unirii de la Chişinău. Am trăit din nou o onoare deosebită alături de echipa naţională”, a punctat şi Ciprian Mitrea, antrenorul secţiei de oină de la CS Hida, cel care a şi făcut deplasarea alături de sportivii hidani la această acţiune.

You may also like

Leave a Comment