Responsive Menu
Add more content here...


Oiniştii din Hida au reprezentat cu cinste Sălajul la Campionatele Naţionalele de Oină în 6

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 203 views
A+A-
Reset

CS Hida a fost singurul club din ţară care a participat la toate categoriile de vârstă la Campionatul Naţional de Oină în 6 de la Ploieşti. Sportivii pregătiţi de Ciprian Mitrea au reuşit să obţină medalia de aur la juniori III, medalia de argint la juniori IV, două locuri 4 la juniori I şi seniori şi un loc 5 la juniori II


La finele săptămânii trecute, la Ploieşti a avut loc Campionatul Naţional de Oină în 6 la seniori, juniori I, juniori II, juniori III, respectiv juniori IV. La această competiţie au participat şi oiniştii din Hida, pregătiţi de prof- Ciprian Mitrea. Clubul Sportiv Hida a fost singurul din ţară care a avut echipă la toate categoriile de vârstă, iar rezultatele au fost unele pe măsură. La juniori III, echipa din Hida a devenit, pentru a doua oară consecutiv, campioană naţională.

Hidanii şi-au apărat titlul câştigat anul trecut. Au obţinut o medalie de argint şi juniorii IV (U12). Prestaţii meritorii au avut şi echipele de juniori I şi seniori, ambele ratând la “mustaţă” prezenţa pe podium.

La prima participare la seniori, CS Hida s-a luptat în finala mică cu Frontiera Constanţa, echipă ce a dominat oina în ultimul deceniu. Sălăjenii au pierdut locul 3 în urma loviturilor de departajare.

Juniorii I au fost şi ei aproape de medalie, dar au pierdut semifinala şi finala mică la două puncte, ceea ce e foarte puţin la oină.

“Am obţinut rezultate excelente la juniori 3 şi 4. La juniori 1 şi 2 a fost o competiţie foarte echilibrată şi se putea întâmpla orice. La seniori a fost prima participare şi am făcut faţă cu brio. Am speranţe mari pentru viitor datorită acestor copii muncitori şi talentanţi. Sper să obţinem un sprijin financiar şi de la nivel judeţean şi la anul să participăm la mai multe competiţii”, a declarat prof. Ciprian Mitrea, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Săptămâna viitoare este rândul fetelor, care de asemenea vor participa la toate categoriile de vârstă la Campionatele Naţionale în sală de la Târgu Lăpuş.

Au făcut parte din delegaţia CS Hida jucătorii: Berki Alexandru, Andrei Gordea, Vlad Mitrea, Dacian Chichişan, Daniel Vitan, Berki Sergiu (juniori 4), Covaci Aurelian, Cătălin Tonu, Samir Lingurar, Abel Farcaş, Rareş Luca (juniori 3), Mihai Mitrea, Paul Miclea, Daniel Pop, Elisei Gambuluţ (juniori 2), Dragoş Andronache şi Andrei Răsunoiu (juniori 1).

De precizat este că jucătorii mai mici au putut participa şi la categorii de vârstă superioare.        

You may also like

Leave a Comment