Responsive Menu
Add more content here...


Despre democraţie şi libertate de exprimare cu Gelu Stoica, candidatul PSD la Primăria Românaşi

by Stirile din Salaj
0 comment 645 views
A+A-
Reset

Un economist este propunerea Partidului Social Democrat la Primăria comunei Românaşi. Gelu Stoica are 51 ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca

A ales să candideze asumat şi cu responsabilitate pentru locul în care, de mai bine de 13 ani, îşi dezvoltă propriul business, este vorba de o linie de producţie de fabricate din beton. Astfel, comuna i-a devenit o a doua casă.

Cariera profesională şi-a început-o ca revizor contabil la Direcţia Silvică Sălaj, iar ulterior a devenit contabil-şef la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj, unde îşi desfăşoară activitatea şi în prezent, concomitent cu cea antreprenorială.

„Am ales să candidez pentru funcţia de primar pentru că îmi pasă de Românaşi şi de oamenii de aici. Decizia mea a fost îndelung cântărită şi vine din faptul că am fost surprins să constat că, la 35 de ani de la Revoluţia Română, mai există teamă şi neîncredere în exprimarea liberă şi cinstită a opiniilor cetăţenilor, aceasta pe de o parte.

Pe de altă parte, decizia mea a venit din dorinţa mea de a face din Românaşi o zonă economică prosperă. Suntem norocoşi să fim la 15 minute distanţă de Zalău şi aproape de Cluj-Napoca, un mare atu pentru localitate şi pe care doresc să-l fructific în beneficiul locuitorilor.

Vreau să transformăm, împreună, Românaşiul într-o comună pregătită şi deschisă oportunităţilor de dezvoltare, pentru că doar aşa poate creşte nivelul de trai al locuitorilor săi. Muncind împreună, putem face din Românaşi “Floreştiul Sălajului”.

Aşa cum mă cunoaşteţi, voi pune în continuare accent pe oameni. Fiecare locuitor este foarte important pentru bunul mers al lucrurilor. Am în vedere creşterea nivelului de educaţie şi incluziuniea persoanelor vulnerabile. Acţionând cu proiecte concrete vom putea deveni o comunitate omogenă şi să evoluăm. Cred în democraţie şi vă invit cu toată răspunderea să alegeţi asumat, pentru o administaţie transparentă şi implicată”, spune Gelu Stoica, candidat la funcţia de primar al comunei Românaşi.

You may also like

Leave a Comment