Responsive Menu
Add more content here...


Năpradeana Năpradea învinge fruntaşa Benfyka Ileanda. Rezultatele complete din etapa a XIII-a a Seriei EST din Liga a V-a

Surpriză mare în Seria EST, acolo unde echipa de pe penultimul loc a învins echipa de pe locul 3! Este a doua victorie a sezonului pentru echipa din Năpradea!

by Mircea ARDELEAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

În cele şase partide disputate la finalul săptămânii trecute în Seria EST din Liga a V-a s-au înregistrat victorii pe linie a gazdelor. Marea surpriză a rundei a fost victoria codaşei Năpradeana Năpradea în faţa formaţiei Benfyka Ileanda, cea care ocupa un loc pe podium (locul 3)! Benfyka a deschis scorul, dar Năpradeana a revenit şi s-a impus surprinzător cu scorul de 4 – 2! Prin acest succes, echipa din Năpradea a urcat pe locul 10, în timp ce echia din Ileanda a părăsit podiumul.

De acest pas greşit a beneficiat CS Hida, echipă care a făcut scor în faţa formaţiei Recolta Agrij. Şi aici, oaspeţii au deschis scorul, după care Cătălin Clepa şi compania s-au năpustit asupra porţii adverse, marcând de şapte ori!

Tot şapte goluri a înscris şi ACS Tihău în faţa celor de la Largiana Românaşi. În rest, victorii fără probleme realizate de liderul Olimpia Rus, de formaţia de pe locul secund – Unirea Ciocmani Băbeni, dar şi de Unirea Sălăţig. Să spunem că Unirea a câştigat la masa verde, deoarece Cetatea Almaşu  nu s-a prezentat la joc.

Formaţia din Rus şi reprezentanta comunei Băbeni se arată în acest moment ca principalele contracandidate la prima poziţie în Seria EST.

În ediţia trecută, campionatul din Seria EST a fost câştigat de Cetatea Buciumi, formaţie care în acest moment evoluează în Liga a IV-a.

 

Rezultatele complete din Seria EST a Ligii a V-a Sălaj:

Olimpia Rus – Agronova Dragu 4 – 1

Unirea Ciocmani Băbeni – Cetatea Almaşu 3 – 0 (neprezentare)

Unirea Sălăţig – Someşul Gâlgău 3 – 1

CS Hida – Recolta Agrij 7 – 1

ACS Tihău – Largiana Românaşi 7 – 0

Năpradeana Năpradea – Benfyka Ileanda 4 – 2!

Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sprtul Sălăjean de miercuri, 27 martie.

You may also like

Leave a Comment