Responsive Menu
Add more content here...


Gloria Ban încurcă Meseşul Treznea în bătălia pentru primul loc! Rezultatele complete din etapa a XIII-a a Seriei VEST din Liga a V-a

Reprezentanta comunei Bănişor în această competiţie a reuşit să "smulgă" un punct mare pe terenul fruntaşei Meseşul Treznea, eroul echipei din Ban fiind Raul Man, cel care a realizat un hattrick

by Mircea ARDELEAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Bătălie în trei pentru primul loc din Seria VEST din Liga a V-a. Liderul Stejarul Sâg s-a impus în faţa vecinilor de la Gloria Marin şi rămâne pe primul loc. Mai mult, gruparea condusă de Marius Palce şi Florin Bodea s-a desprins în fruntea clasamentului, după ce Meseşul a făcut un pas greşit pe teren propriu.

Fosta campioană a Sălajului a reuşit doar un egal (scor 4 – 4) în faţa celor de la Gloria Ban, echipă care se află undeva la mijlocul clasamentului! Eroul formaţiei din Ban a fost atacantul Raul Man, cel care  – la primul meci în tricoul Gloriei – a înscris nu mai puţin de trei goluri!

Unirea Hereclean a câştigat un meci dificil în faţa celor de la Cetatea Valcău şi rămâne în plutonul fruntaş, gruparea condusă de Florin Mândruţiu aflându-se acum la doar un punct în spatele echipei din Treznea. În jocul cu formaţia din Valcău de Jos, cele trei puncte au fost aduse de golurile realizate de Paul Onuţan şi Vlad Orţan.  Herecleanul continuă să viseze!

Scorul etapei l-a realizat Măgura Cehei, cea care a înscris de cinci ori în poarta codaşei Voinţa Horoatu Crasnei. A fost primul meci al anului pe teren propriu pentru Măgura, care vrea să facă un retur bun şi să ajungă în apropierea podiumului.

În fine, la Derşida, Voinţa a reuşit al cincelea succes al sezonului, în faţa unei alte codaşe, Barcău Tusa. Echipa din comuna Bobota s-a impus la limită şi vrea să urce în clasament. Locul celor din Derşida nu e în coada clasamentului. Voinţa e echipă de primele locuri!

 

Rezultatele complete din Seria VEST a Ligii a V-a Sălaj:

Unirea Hereclean – Cetatea Valcău 2 – 1

Meseşul Treznea – Gloria Ban 4 – 4!

Voinţa Derşida – Barcău Tusa 2 – 1

Stejarul Sâg – Gloria Marin 2 – 0

Măgura Cehei – Voinţa Horoatu Crasnei 5 – 0

Venus Borla – Kemer Camăr 3 – 0 *

*Echipa din Camăr s-a retras din campionat

Amănunte pe acest subiect, în ediţia ziarului Sprtul Sălăjean de miercuri, 27 martie.

You may also like

Leave a Comment