Responsive Menu
Add more content here...


Momente grele pentru Valeria Motogna. Băieţelul fostei vicecampioane mondiale are mare nevoie de ajutor!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 46 views
A+A-
Reset

La nici doi anişori – Patrick – băieţelul fostei handbaliste a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică. Împreună cu mama sa, micuţul de doar 1 an şi 10 luni se află deja în Italia la o clinică din Genova unde a început un tratament. Costurile tratamentului sunt ridicate, iar oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să fie alături de familie în aceste momente dificile

Momente grele pentru Valeria Motogna şi pentru soţul ei, Gabriel Puşcaş. Săptămâna trecută, familia fostei vicecampioane mondiale a primit o veste cruntă. Băieţelul lor – Patrick – de doar 1 an şi 10 luni are leucemie mieloblastică! Copilul a fost diagnosticat cu această boală grea în data de 5 aprilie şi împreună cu mama sa se află deja în Italia, la o clinică din Genova.

Patrick a început tratamentul a căror costuri sunt ridicate. Oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să fie alături de familie în aceste momente dificile, iar pe reţelele de socializare a fost lansat un apel umanitar.

Patrick a început deja tratamentul la o clinică din Genova

Apelul a fost lansat de Corina Ţurcaş, fondatoarea Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi.”

“V-am cerut ajutorul de nenumarate ori pentru diferite cazuri caritabile și voi v-aţi mobilizat de fiecare dată donând cu sufletul, desigur după posibilităţi, dar puţin cu puţin am reuşit să fim sprijin real celor aflaţi în situaţii dificile… din păcate azi sunt pusă iar în situaţia de a va cere ajutorul, de data aceasta pentru un băieţel de numai un an şi 10 luni, diagnosticat în 5 aprilie cu leucemie mieloblastica acuta, Patrick. Cunosc personal părinţii dar sunt convinsă că mulţi din comunitatea noastră şi mai ales din cea sportivă îi cunoaşteţi şi voi, Valeria Motogna şi Plantatie Zmen Ale au nevoie de noi pentru a putea lupta cu această crunta boală care umbreşte copilăria micuţului lor. Sunt deja în Italia, Genova, Patrick a şi început tratamentul, încă nu ştiu costurile, dar au fost anuntaţi că vor fi destul de mari de aceea pentru toţi cei care vreţi să îi ajutaţi vă las conturile tatălui în euro şi în lei:

Puşcaş Motogna Vasile Gabriel

RO92BTRLRONCRT0353543601

RO42BTRLEURCRT0353543601

Persoanele juridice pot să mă contacteze să intermediez prin contul asociaţiei Asociatia Împreună-i vom face fericiti .Vă spun sincer am primit vestea de câteva zile şi m-a şocat atât de tare încât nici nu mi-am mai găsit cuvintele potrivite pentru a putea încuraja familia, dar vreau să le transmit acum că le sunt alături cu tot sufletul, cu toată energia necesară pentru a-i susţine în lupta grea care îi aşteaptă. Vali şi Gabi sunt antrenorii de handbal a copiilor mei, de 3 ani ei i-au format şi au fost alături de ei dar şi de mulţi alţi copii din Zalău e momentul să le fim şi noi alături”, a transmis Corina Ţurcaş.

Vali Motogna, o emblemă a handbalului românesc

Valeria Motogna este un nume de rezonanţă în handbalul feminin românesc. Din 1994 şi până în 2006 a jucat pentru Silcotub Zalău cu care a câştigat campionatul dar şi City Cup.

În perioada 2006 – 2011, a evoluat la Oltchim, cu care de altfel a fost multiplă campioană a României.

Are peste 140 de prezenţe în tricoul Naţionalei României, iar în 2008 a fost port-drapelul delegaţiei României la Olimpiada de la Beijing.

Cariera sportivă şi-a încheiat-o în 2014, dar a continuat în fenomenul handbalistic şi şi-a înfiinţat la Zalău o şcoală de handbal.

Soţul ei, Gabriel Puşcaş, este un nume cunoscut în fotbalul “mic” şi în minifotbalul din Sălaj. A fost portar la echipe importante din Liga a IV-a Sălaj, precum Meseşul Treznea, Flacăra Halmăşd şi CS Barcău Nuşfalău.

De-a lungul anilor a apărat şi la grupări importante din Campionatul de Minifotbal  precum Cipricom, Autoland Hosu, Tenaris sau Dia Guard Cipricom, la care evoluează şi în prezent. Gabriel Puşcaş este şi arbitru de minifotbal.

You may also like

Leave a Comment