Responsive Menu
Add more content here...


Micuţii fotbalişti sălăjeni au primit echipamente noi

Printr-un parteneriat între AJF Sălaj şi FRF, şase cluburi de copii şi juniori au primit echipamente şi mingi noi în cadrul unui turneu amical desfăşurat la Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Federaţia Română de Fotbal îşi propune să pună accent pe dezvoltarea fotbalului juvenil. Acesta reprezintă o prioritate pentru FRF, care prin AJF-uril din ţară doreşte să implementeze fel şi fel de competiţii la care să participe echipele locale. Un astfel de proiect s-a derulat săptămâna trecută, printr-o colaborare între Federaţia Română de Fotbal şi AJF Sălaj. Parteneriatul dintre cele două a iscat o competiţie între echipele sălăjene cu activitate la nivel de copii şi juniori.

Competiţia s-a desfăşurat la Zalău şi a adunat la start nu mai puţin de şase echipe. Este vorba despre Viitorul Zalău, CSS Zalău, Sportul Şimleu, Fulgerul Dioşod, Şcoala de Fotbal Liviu Feraru şi FK Kraszna.

Au fost meciuri disputate, intense, iar rezultatele nici nu mai contează la un astfel de turneu.  “Dezvoltarea fotbalului juvenil, este una din priorităţile AJF Sălaj, fapt pentru care, începând din acest an, în parteneriat cu FRF, care a şi finanţat acest proiect, am organizat o nouă competiţie pentru cluburile cu activitate exclusivă de copii şi juniori.

Astăzi, la baza sportivă Titan, cele şase cluburi de copii şi juniori din cadrul AJF Sălaj, s-au întrecut în meciuri extrem de spectaculoase.

La final, toate echipele au fost premiate cu un rând de echipament şi mingi de joc oficiale Nike.

Felicitări copii şi mult succes celor care ne pregătesc viitoarele generaţii de fotbalişti!”, se arată într-un comunicat emis de AJF Sălaj.

Sursa foto: AJF Sălaj

You may also like

Leave a Comment