Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca: “Câştigarea play-out-ului nu ne încântă. Sper să uităm cât de repede acest sezon”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Chiar dacă SCM Zalău a câştigat în deplasarea de la Satu Mare şi şi-a asigurat prima poziţie în play-out, conducerea nu consideră că ocuparea primului loc în această grupă este o realizare, în condiţiile în care formaţia zălăuană a avut un obiectiv cu totul altul la început de sezon

În urmă cu un an, SCM Zalău visa la Liga a II-a, eşalon de care a fost la doar câteva secunde în returul finalei barajului de promovare. Acum, formaţia zălăuană termină sezonul pe primul loc în play-out, însă această stagiune a fost una ratată din momentul în care SCM nu a prins play-off-ul.

În grupa codaşelor, echipa zălăuană a făcut şi paşi greşiţi, dar până la urmă şi-a asigurat prima poziţie după ce a câştigat la Satu Mare.

Conducerea nu pare deloc încântată de acest lucru, iar managerul Marius Paşca are încă regretul ratării play-off-ului, acolo unde gruparea de sub Meseş ar fi avut şansa să lupte pentru locurile de baraj.

“Câştigarea play-out-ului nu ne încântă şi nu putem spune că este o realizare. Aştept să treacă şi ultima etapă şi să uităm cât de repede acest sezon. Este foarte important să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut şi să fim mai puternici în sezonul următor”, spune Marius Paşca.

Cât despre partida de la Satu Mare, Marius Paşca a tras şi concluzii pozitive. “Până la urmă fost o victorie în deplasare la o echipă care nu a mai pierdut din noiembrie anul trecut. Am jucat cu o echipă disciplinată şi mi-a plăcut determinarea de care au dat dovadă jucătorii.Pe lângă cele două goluri ne-am mai creeat două-trei situaţii bune de a marca”, spune Paşca.

Cinci victorii, un egal şi trei înfrângeri a înregistrat SCM Zalău până acum în play-out, urmând ca în ultima etapă să joace sâmbătă, pe teren propriu cu Progresul Şomcuta Mare. Indiferent de rezultat, zălăuanii nu mai pot pierde prima poziţie din play-out.

You may also like

Leave a Comment