Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca: “Pentru proiectul care l-am demarat la SCM Zalău este foarte important să avem grupe de juniori republicani”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Managerul secţiei de fotbal spune că formarea celor două grupe de juniori republicani chiar din această vară poate aduce multe beneficii, atât pentru juniorii din Sălaj, cât şi pentru echipa de seniori de la SCM, care pe viitor nu va mai fi nevoită să apeleze la împrumuturi de jucători “under” de la “U” Cluj, CFR sau alte grupări

SCM Zalău a început demersurile pentru formarea grupelor de juniori republicani, iar din toamnă va avea echipe în Campionatul Naţional U19 şi U17. Gruparea zălăuană pune un accent tot mai mare pe juniori, iar în viitor îşi doreşte ca jucătorii under să provină de la grupele de republicani, astfel încât echipa de seniori să nu mai fie nevoită să apeleze la “U” Cluj sau CFR Cluj pentru a primi juncători under în împrumut.

“Pentru proiectul pe care l-am demarat este foarte important să avem grupe de juniori republicani, iar din vara viitoare să nu mai fim nevoiţi să apelăm la alte echipe care să ne împrumute jucători under. Mă bucur foarte mult că reuşim să demarăm acest lucru. Mi-am dorit foarte mult şi am pus accentul să formăm grupe de juniori republicani din această vară”, ne-a declarat Marius Paşca, managerul secţiei de fotbal.

Acţiunea de selecţie pentru grupele de juniori republicani are loc joi, de la ora 17.00, la Stadionul Municipal. Selecţia este dedicată copiilor născuţi în 2003, 2004, 2005 şi 2006.

You may also like

Leave a Comment