Responsive Menu
Add more content here...


Loredana Vartic: “Venirea la HC Zalău este un pas mare spre performanţă”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Handbalista a mai jucat în Liga Naţională la Activ Ploieşti, Unirea Slobozia, dar şi la CSM Roman, cu care are meciuri şi în cupele europene

Remarcată pe vremea când evolua la CSM Roman, cu care a jucat şi în cupele europene, Loredana Vartic vine la Zalău de la ultima clasată din Liga Naţională.

În sezonul trecut, handbalista de 25 de ani a jucat la Activ Ploieşti, formaţie care a retrogradat în liga secundă, dar jucătoarea va avea ocazia să joace din nou în prima ligă.

“Venirea la HC Zalău este pentru mine un pas mare spre performanţă. Mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea de a fi antrenată de domnul Gheorghe Tadici. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Loredana Vartic.

Deşi în ultima perioadă a jucat la echipa mai slab cotate din Liga Naţională, Gheorghe Tadici este convins că Loredana Vartic va ajunge din nou o handbalistă importantă la acest nivel.

“Este o jucătoare experimentată, care are minte, are calităţi fizice şi tehnice pe care le stăpâneşte foarte bine. Provine din handbalul romaşcan, dar după ce echipa din Roman a dispărut, ea a jucat la Slobozia şi Ploieşti.Este o jucătoare în care eu cred foarte mult. Sigur va progresa şi va atrage atenţia în Liga Naţională. Vom încerca să exploatăm la maxim calităţile sale, astfel încât să devină o jucătoare foarte importantă în Liga Naţională”, spune antrenorul Zalăului.

You may also like

Leave a Comment