Responsive Menu
Add more content here...


Liga Florilor porneşte la drum în 2 septembrie. Cum arată programul lui HC Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 38 views
A+A-
Reset

Ediţia 2023 – 2024 va începe cu un meci infernal pentru formaţia zălăuană, care va juca în prima etapă chiar pe terenul campioanei CSM Bucureşti. Primul meci acasă pentru echipa lui Gheorghe Tadici va fi în data de 9 septembrie, împotriva celor de la Dacia Mioveni

HC Zalău va continua să joace în Liga Naţională şi din toamnă asigurându-şi locul în ediţia 2023 – 2024 a Ligii Florilor după turneul de baraj. Noua ediţia din Liga Florilor va începe în data de 2 septembrie, dar cu două luni înainte, FRH a stabilit programul competiţional.

În ce o priveşte pe HC Zalău, prima etapă din noul campionat înseamnă un duel cu cel mai puternic adversar – campioana CSM Bucureşti, partida fiind programată în capitală.

Primul meci de la care formaţia zălăuană are şanse să obţină puncte va fi confruntarea cu Dacia Mioveni, din etapa a II-a, partidă care urmează să se dispute în data de 9 septembrie, la Zalău.

Pentru sălăjence vor urma alte trei etape cu adversari “grei” din campionat, HC Zalău urmând să joace pe terenul Dunării Brăila în etapa a III-a, acasă cu Gloria Bistriţa în etapa a IV-a, iar în etapa a V-a se va deplasa la SCM Rm. Vâlcea.

Un adversar mai acesibil va fi în runda cu numărul 6, când HC Zalău va juca pe teren propriu cu nou-promovata Ştiinţa Bucureşti.

În acest an se joacă 11 etape din tur

În condiţiile în care în luna decembrie, Naţionala României participă la Campionatul Mondial din Suedia, Danemarca şi Norvegia, întrecerea internă va intra într-o pauză după etapa a XI-a, ultimele două runde din tur urmând să aibă loc anul viitor.

În ultima rundă din 2023,HC Zalău va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, pe 18 noiembrie, urmând ca la reluarea campionatului să mai joace la Rapid Bucureşti (14 ianuarie 2024) şi acasă cu Minaur Baia Mare (21 ianuarie).

Programul lui HC Zalău din tur:

Etapa I (2 septembrie): CSM Bucureşti – HC Zalău

Etapa a II-a (9 septembrie): HC Zalău – Dacia Mioveni

Etapa a III-a (16 septembrie): Dunărea Brăila – HC Zalău

Etapa a IV-a (23 septembrie): HC Zalău – Gloria Bistriţa

Etapa a V-a (30 septembrie): SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău

Etapa a VI-a (7 octombrie): HC Zalău – Ştiinţa Bucureşti

Etapa a VII-a (21 octombrie): CSM Tg. Jiu – HC Zalău

Etapa a VIII-a (28 octombrie): HC Zalău – Gloria Buzău

Etapa a IX-a (4 noiembrie): SCM Craiova – HC Zalău

Etapa a X-a (11 noiembrie): Corona Braşov – HC Zalău

Etapa a XI-a (18 noiembrie): HC Zalău – Măgura Cisnădie

Etapa a XII-a (14 ianuarie 4202): Rapid Bucureşti – HC Zalău

Etapa a XIII (21 ianuarie 2024): HC Zalău – Minaur Baia Mare

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 iulie.

You may also like

Leave a Comment