Responsive Menu
Add more content here...


Liga a V-a, în nocturnă la Cupa Primăverii

Duminică s-au disputat meciurile categoriei Ligii a V-a de la Cupa Primăverii. A fost o zi plină, începută la ora 8.30 şi terminată în... nocturnă, undeva aproape de orele 21.00. În urma partidelor desfăşurate, Olimpia Rus, Unirea Hereclean, Stejarul Sîg şi Gloria Marin au obţinut calificarea în semifinalele competiţiei de 8 + 1

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 54 views
A+A-
Reset

A început o nouă ediţie a Cupei Primăverii. Competiţia de 8+1, organizată de AJF Sălaj a devenit una tradiţională, desfăşurându-se la începutul fiecărui an, de obiecei în luna februarie. La Liga a IV-a s-au înscris doar patru echipe, astfel că sâmbătă s-a şi încheiat, FC Chieşd fiind câştigătoarea ediţiei din acest an.

În schimb, competiţia a fost mult mai atractivă pentru echipele din Liga a V-a. 9 formaţii s-au înscris, acestea fiind împărţite în două grupe, una de 4 echipe şi cealaltă de 5 echipe. Meciurile s-au disputat la Zalău. Dacă sâmbătă a fost ziua Ligii a IV-a, duminică, s-a jucat aproape non-stop la Liga a V-a.

S-a început de dimineaţă, cu meciurile din Grupa A. La ora 8.30, meciul dintre Olimpia Rus şi Unirea Hereclean a deschis balul care s-a întins până aproape de orele 21.00. Undeva după orele amiezii s-au terminat meciurile din Grupa A, după care s-a continuat cu meciurile din Grupa B.

A fost o zi plină care s-a terminat cu meciuri disputate în nocturnă. Câştigătoarea de anul trecut, Olimpia Rus, a făcut legea în Grupa A, iar alături de aceştia s-a mai calificat Unirea Hereclean.După ce a cucerit Cupa AJF, Stejarul Sîg speră să câştige un nou trofeu. A câştigat Grupa B şi s-a calificat în semifinalele Cupei Primăverii, acolo unde a ajuns şi Gloria Marin.Faza finală se va desfăşura duminică, 25 februarie, de la ora 9.00, tot la Zalău.

Rezultatele înregistrate la Liga a V-a

Grupa A:

Olimpia Rus – Unirea Hereclean   3 – 1

Agronova Dragu – Venus Borla      1 – 2

Unirea Hereclean – Venus Borla      1 – 0

Olimpia Rus – Agronova Dragu      3 – 0

Agronova Dragu – Unirea Hereclean  0 – 3

Olimpia Rus – Venus Borla      4 – 1

Grupa B:

Cetatea Valcău   – Someșul Gâlgău 2 – 0

Recolta Agrij       – Gloria Marin    2 – 1

Stejarul Sâg         – Someșul Gâlgău  3 – 1

Cetatea Valcău   – Recolta Agrij    3 – 1

Gloria Marin       – Stejarul Sâg      2 – 1

Recolta Agrij       – Someșul Gâlgău  4 – 2

Gloria Marin       – Cetatea Valcău     8 – 7

Stejarul Sâg         – Recolta Agrij    5 – 0

Gloria Marin       – Someșul Gâlgău  2 – 0

Stejarul Sâg         – Cetatea Valcău    1 – 0

Semifinala 1:

Olimpia Rus – Gloria Marin

Semifinala 2:

Stejarul Sâg – Unirea Hereclean

Sursa foto: AJF Sălaj

You may also like

Leave a Comment