Responsive Menu
Add more content here...


Kascelan şi Sergiu Pop aduc victoria pentru SCM Zalău la Sântandrei

Deşi gazdele au deschis scorul prin experimentatul Ioan Hora, Zalăul a întors pe final rezultatul graţie golurilor marcate de fundaşul Predrag Kascelan şi atacantul Sergiu Pop

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 988 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a început slăbuţ acest play-off, dar l-a continuat perfect. După 0 – 0 cu Sighetu Marmaţiei a venit victoria împotriva celor de la CSM Satu Mare, iar în etapa a treia, zălăuanii s-au impus în deplasarea de la revelaţia campionatului, nou-promovata Crişul Sântandrei.

Formaţia bihoreană a traversat o perioadă bună pe final de sezon regulat, iar rezultatele pozitive i-au asigurat prezenţa în play-off la prima experienţă în Liga a III-a. Chiar dacă este o nou-promovată, Crişul are în componenţă jucători cu experienţă chiar şi la nivelul primei ligi, cum este cazul atacantului Ioan Hora, fost atacant la FCSB, UTA Arad sau CFR Cluj.

Astfel că meciul nu a fost deloc uşor, drept dovadă că prima repriză a fost destul de echilibrată. Sigur, faze de poartă au fost, însă, tabela a rămas nemodificată în primele 45 de minute, iar cele două echipe au intrat la cabine cu un scor alb.

Însă, la cinci minute de la reluarea jocului, tocmai Ioan Hora avea să deschidă scorul pentru gazde. Mai întâi, şutul atacantului bihorean a fost blocat de Ionuţ Sălăjan, dar mingea a rămas cu noroc la Hora, care după un dribling a trimis un şut năprasnic la colţul scurt şi a deschis scorul.

Zalău a turat motoarele în căutarea golului egalizator, gol care a venit în minutul 80. O lovitură liberă din lateral dreapta a fost executată de experimentatul Artur Pătraş, iar fundaşul Predrag Kascelan a apărut excelent la finalizare şi dintr-un unghi închis a marcat cu o lovitură de cap.

Mai mult, după doar cinci minute, Tudor Cociş a recentrat perfect pentru Sergiu Pop, care din 6 m a trimis la colţul scurt şi a adus Zalăul în avantaj.

De fapt, golul lui Sergiu Pop avea să fie şi decisiv pentru cele trei puncte pentru că până la finalul partidei nu s-a mai marcat.

Pentru SCM Zalău urmează încă o deplasare, pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, echipă ce în această etapă a pierdut la limită pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

Crişul Sântandrei – SCM Zalău 1 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Ioan Hora (’50), respectiv Predrag Kascelan (’80) şi Sergiu Pop (’85)

SCM: David Poptean – Ionuţ Sălăjan, Predrag Kascelan, Vlad Fărcăşan, Alex Cherecheş, Samuel Zimţa, Viktor Kun, Cosmin Meşter, Alex Mare, Raoul Cristea şi Stefan Nikolic. Au mai intrat: Sergiu Pop, Artur Pătraş, Tudor Cociş şi Sebastian Culda. Rezerve: Ani Maliţa – David Molnar, Andrei Bobaru, Alex Negrean şi Florin Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment