Responsive Menu
Add more content here...


Acțiune de ecologizare la Chechiș

Cosmin Vasile Ardelean - candidatul USR Sălaj la șefia Consiliului Județean -, alături de Alina Puflea - candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Bălan, au inițiat și desfășurat în Chechiș o acțiune de ecologizare

by Tiberius NICODA
0 comment 224 views
A+A-
Reset
Ardelean Cosmin Vasile- candidatul din partea USR Sălaj  la șefia Consiliului Județean Sălaj alături de Alina Puflea -candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Bălan, împreună cu susținătorii și simpatizanții  lor, au participat  la o acțiune de ecologizare în localitatea  Chechiș pentru curățarea gunoaielor de pe malul râului și din zonele greu accesibile.

Vizavi de această acțiune reușită, Ardelean Cosmin Vasile a spus într-o postare pe rețelele de socializare:

“Azi, am fost la treabă împreună cu Alina Mariana Puflea, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Bălan. Am mers în satul Chechiș într-o acțiune care ar trebui să intre în directa atribuție a autorităților locale – curățarea gunoaielor de pe malul râului și din zonele greu accesibile.

Alina este un antreprenor cu afaceri de succes la noi în țară, dar și în afară. Iubește Sălajul, iubește comuna Bălan și este convinsă că, prin efort și bună-credință, un primar poate face mult mai multe lucruri pentru cetățeni.

Un mediu mai curat pentru mai multă sănătate este unul dintre obiectivul ei. Cum începem?

Iată 2 măsuri:

– Prin încurajarea colectării selective cu ajutorul automatelor de reciclare amplasate în fiecare comunitate.

– Prin achiziționarea de biciclete publice de către Primărie și oferirea acestora cetățenilor pe bază de card pentru a încuraja mobilitatea prietenoasă cu mediul.

Pe 9 iunie, putem schimba viitorul comunei Bălan și al județului Sălaj prin alegerea candidaților Alianței Dreapta Unită”.

Despre această acțiune Alina Puflea -candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Bălan, a precizat în apelul ei lansat
locuitorilor din zona Chechiș, cu o zi înainte de desfășurarea evenimentului:

“Acțiune de ecologizare în Chechiș (și in celelalte sate in perioada următoare ) – Hai să facem o schimbare împreună!
Salutare dragi locuitori ai comunei Bălan!
Vă invit cu drag să vă alăturați mie și echipei mele într-o acțiune de ecologizare în zona Chechiș, sâmbătă, de la ora 12 în fata Căminului Cultural Chechis.
Este timpul să acționăm și să ne implicăm activ în protejarea mediului înconjurător și să facem o schimbare reală în comunitatea noastră. Fiecare gest contează, iar prin curajul nostru de a acționa putem transforma locurile noastre în spații mai curate și mai sănătoase.
Haideți să ne adunăm împreună pentru câteva ore de muncă în echipă, pentru a curăța și a înfrumuseța zona Chechiș. Vă promit că va fi o experiență plină de satisfacție și împlinire!
Nu este nevoie să vă aduceți mănuși și saci de gunoi, aceștia vor fi asigurați, doar să fiți pregătiți să punem mâna de la mână pentru un scop nobil.
Sunteți cu toții bineveniți să vă alăturați. Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem face mai multă diferență!
Să arătăm că ne pasă de comunitatea noastră și că suntem hotărâți să luăm inițiativa în protejarea mediului înconjurător.
Vă așteptăm cu drag!”.

Felicităm astfel de inițiative lăudabile și demne ca exemplu de urmat – spunem noi!

You may also like

Leave a Comment