Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii A de la SCM Zalău, locul 1 în play-out

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Cu o etapă înaintea finalului de campionat, formaţia zălăuană şi-a asigurat prima poziţie în clasament, după o victorie zdrobitoare obţinută cu 13 – 1 în deplasarea de la CSS 2 Baia Mare

Ambele grupe de juniori republicani activează în play-out-ul Campionatului Naţional U19 şi U17. Sezonul se apropie de final, astfel că a mai rămas de disputat o singură etapă, programată în data de 30 aprilie.În penultima rundă, echipa antrenată de Marius Muntean şi-a asigurat primul loc în play-out, după o victorie categorică la ultima clasată, CSS 2 Baia Mare. În acest joc,  SCM Zalău s-a impus cu 13 – 1 şi are 32 de puncte acumulate, cu 4 mai mult decât ACS Tg. Mureş.

Patru victorii, trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri au înregstrat juniorii U19 de la SCM Zalău în play-out, urmând ca în ultima etapă să joace acasă cu LPS Satu Mare.Juniorii U17 pregătiţi de Claudiu Cornaci vor termina play-out-ul pe locul 5.

În penultima rundă, zălăuanii au remizat, scor 2 – 2 la CSS 2 Baia Mare şi au ajuns la 18 puncte. Pe locul 6 se află ACS Tg. Mureş cu 8 puncte, în timp ce deasupra zălăuanilor se clasează Transilvania Bistriţa cu 23 de puncte.În această fază a campionatului, juniorii U17 de la SCM Zalău au contabilizat patru victorii, trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

U19: CSS 2 Baia Mare – SCM Zalău 1 – 13

Au marcat: Forna (3), Elekeş (3), Dura (5), Clepa şi Chiş

U17: CSS 2 Baia Mare – SCM Zalău 2 – 2

Au marcat: Almaş şi Balabuc

You may also like

Leave a Comment