Responsive Menu
Add more content here...


Jucătorii de la Sportul Şimleu revin la antrenamente

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Pe data de 30 ianuarie este stabilită reunirea lotului, iar până la această dată, jucătorii şi staff-ul tehnic aşteaptă răspunsuri clare asupra viitorului echipei. Deocamdată, la Şimleu există doar plecări, iar de venit, nu a venit nimeni până la ora redactării acestui articol


Sportul Şimleu traversează o perioadă dificilă, iar după plecarea preşedintelui Ioan Gurzău la SCM Zalău, situaţia echipei nu este una clară. Se încearcă aducerea lui Laszlo Sepsi pe postul de preşedinte, iar Emil Borz ar urma să fie vicepreşedinte, dar, momentan situaţia nu este clară, deşi luni este programată reunirea lotului.

În toată această perioadă, mai mulţi jucători au părăsit gruprea de sub Măgura, dar la capitolul veniri, lista este încă goală. Antrenorul Dănuţ Şomcherechi, dar şi jucătorii care au mai rămas în lot aşteaptă răspunsuri clare, dar deocamdată este linişte.

La capitolul plecări vorbim despre căpitanul Ionuţ Paşcu, atacantul Rareş Babiciu şi fundaşul Marius Telcean. Şi Răzvan Dulap a semnat rezilierea şi mai există jucători care sunt aproape de a părăsi “corabia”.

De venit, nu a venit nimeni şi până se va stabili noua conducere, probabil că nici nu va veni.

Dar, una peste alta, data de 30 ianuarie rămâne data la care Sportul Şimleu are programată reunirea lotului, iar până atunci, cu toţii speră la rezolvarea acestei situaţii.Sportul Şimleu şi-a stabilit şi câteva meciuri amicale, urmând ca în februarie să se dueleze cu Recolta Dorolţ, Lotus Băile Felix, CSM Satu Mare şi Viitorul Cluj.

“Până la ora aceasta, lucrurile trebuiau să fie rezolvate. De la începutul lunii auzim doar discuţii şi nimic concret. Aşteptăm răspunsuri, dar deocamdată este o linişte cam mare şi nu este în regulă. Încă este incertitudine la Şimleu Silvaniei şi mai sunt câteva zile până la reunire”, ne-a declarat antrenorul Dănuţ Şomcherechi.

You may also like

Leave a Comment