Responsive Menu
Add more content here...


Jucătorii de la SCM Zalău au intrat în vacanţă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 63 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a reuşit să obţină o victorie în confruntarea cu FC Bihor şi a încheiat anul cu un moral bun, mai ales că a terminat grupa din Cupa României la egalitate de puncte cu Dinamo, în timp ce în campionat, zălăuanii se află pe prima poziţie, având un avantaj considerabil faţă de următoarea clasată.

Se anunţă o iarnă liniştită la SCM Zalău spre deosebire de ultimii doi ani. De această dată, nu vor mai fi mari schimbări la nivelul lotului. Jucătorii au intrat deja în vacanţă după meciul cu FC Bihor, în timp ce conducerea şi antrenorul se gândesc deja la perioada de pregătire din iarnă şi completarea lotului.

Fotbaliştii vor fi în vacanţă până la mijlocul lunii ianuarie. Conducerea clubului a anunţat deja primele plecări, iar până la reunirea lotului nu se mai anunţă mari schimbări la nivel de lot.

Principala ţintă pentru SCM Zalău rămâne Gabriel Vaşvari. Jucătorul Politehnicii Iaşi este în discuţii avansate cu conducerea clubului, însă, nu a luat o decizie în acest sens. În perioada următoare va fi stabilită şi locaţia cantonamentului pe care zălăuanii îl vor susţine înainte de restarul sezonului.

You may also like

Leave a Comment