Responsive Menu
Add more content here...


În sfârşit. Alexandru Sorian a debutat pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Fotbalistul care a jucat şi în Liga 1 a fost indisponibil trei luni din cauza unei accidentări, dar a trecut peste momentele grele şi la partida cu CSM Satu Mare şi-a făcut debutul în tricoul lui SCM Zalău. “Sunt foarte mulţumit de cum a intrat în joc”, spune managerul Marius Paşca

Venirea lui Alexandru Sorian la SCM Zalău era anunţată ca şi un transfer sonor în vară, având în vedere că fotbalistul are o vastă experienţă în ligile superioare. Jucătorul care a evoluat şi în Liga 1 a avut mare ghinion la SCM Zalău şi s-a accidentat în perioada de pregătire, chiar înaintea debutului de sezon. Nu a fost o accidentare uşoară, iar Alexandru Sorian a  fost indisponibil timp de trei luni din cauza unor probleme în zona inghinală. Cu toate că perioada de recuperare a fost lungă, conducerea l-a susţinut pe jucător, iar Sorian a trecut peste momentele dificile.

La meciul cu CSM Satu Mare, jucătorul din Oradea şi-a făcut debutul la SCM Zalău şi a intrat în minutul 63, în locul lui Sergiu Negruţ.

Mă bucur pentru Sorian. În ciuda faptului că nu a jucat de atâta timp, am fost foarte mulţumit de cum a intrat în joc. Valoarea individuală şi-a spus cuvântul în anumite faze şi sunt convins de faptul că dacă Sorian era apt din punct de vedere fizic de  la început de campionat, probabil echipa se găsea pe un alt loc. Este un jucător care are capacitatea să îşi lase amprenta asupra jocului echipei. Este un lucru extraodrinar pentru echipă că el şi-a revenit. Trebuie avută răbdare cu el”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

În cariera sa, fotbalistul de 30 de ani a mai jucat pentru Liberty Salonta, FC Bihor, Săgeata Năvodari, Luceafărul Oradea, UTA Arad, Metalurgistul Cugir şi Lotus Băile Felix.

You may also like

Leave a Comment