Responsive Menu
Add more content here...


În rând cu codaşele. HC Zalău, pe loc de baraj după patru etape

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Cu o singură victorie în patru etape, HC Zalău a rămas blocată în subsolul clasamentului şi ocupă locul 12, poziţie care la final de campionat duce la barajul pentru menţinerea în Liga Naţională. O linie de clasament mai slabă ca şi formaţia zălăuană mai are doar Dacia Mioveni şi nou-promovata CSM Galaţi

Programul de care a avut parte HC Zalău în debutul campionatului nu a avantajat-o deloc. În afară de jocul cu Dacia Mioveni, singurul pe care l-a câştigat, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a dat peste adversari unul şi unu. S-a duelat cu echipe ce au obiective de cupe europene, precum Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti.

Dacă în partida cu CSM Bucureşti a fost surclasată la toate capitolele, HC Zalău a avut momente bune în jocurile cu Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila, dar tot nu s-a ales cu puncte.După patru etape, bilanţul este unul sărăcăcios: 3 puncte şi un loc 12, care la final de campionat după ce la barajul pentru menţinere în Liga Naţională.

Tot 3 puncte au acumulat în patru etape CSM Tg. Jiu şi CSM Slatina, care stau mai bine la golaveraj şi ocupă un loc mai bun.

O linie de clasament mai slabă decât HC Zalău are doar Dacia Mioveni şi CSM Galaţi, formaţii care ocupă locuri retrogradabile.

“Am avut un început mai greoi, atât din punct de vedere al rezultatelor, dar mai ales a programului, care a fost unul dificil. Am întâlnit echipe care tind la primele 4 – 5 locuri”, a explicat Gheorghe Tadici.

În următoarea etapă, HC Zalău va juca cu liderul Gloria Buzău. Partida se va disputa în data de 25 septembrie, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

You may also like

Leave a Comment