Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău se vede la TV în etapa următoare

Formaţia zălăuană urmează să joace pe data de 10 martie cu SCM Rm. Vâlcea, în cadrul etapei a XVIII-a. Jocul se va desfăşura în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” şi va fi televizat de către Pro Arena

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Patru etape s-au scurs din returul Ligii Naţionale, iar campionatul a intrat într-o mică pauză, pentru a face loc pregătirii Naţionalei României, care dispută dubla cu Croaţia, din preliminariile Campionatului European.

Este un moment de respiro pentru echipele din campionat, care se pot pregăti pentru etapele care urmează începând de săptămâna viitoare.

Pentru HC Zalău perioada dificilă nu s-a încheiat. După ce a jucat în aceste runde cu granzii campionatului CSM Bucureşti, Dunărea Brăila şi Gloria Bistriţa, seria dificilă continuă, deoarece şi în etapa următoarea, gruparea de sub Meseş urmează să joace contra unei echipe cu pretenţii la locurile de cupe europene.

În cadrul etapei a XVIII-a, HC Zalău va juca pe teren propriu cu SCM Rm. Vâlcea, partida urmând să aibă loc pe 10 martie, de la ora 17:30. Confruntarea din Zalău şi Vâlcea este considerat un joc important al etapei, astfel că Pro Arena a ales să îl transmită în direct.În continuare, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici este prima deasupra liniei retrogradării directe, cu un punct peste Dacia Mioveni. În schimb, SCM Rm. Vâlcea ocupă locul 5 şi vine la Zalău după o serie de cinci victorii consecutive.

În luna martie, meciuri importante în lupta pentru salvare

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, HC Zalău este în foame de puncte, dar poate să îşi mai îmbunătăţească situaţia din clasament chiar în această lună când are şi meciuri în care este îndreptăţită să spere la rezultate pozitive.

După partida cu SCM Rm. Vâlcea din 10 martie, HC Zalău va juca în runda următoare la Bucureşti, cu Ştiinţa, partida urmând să aibă loc pe 16 martie.

Pe 23 martie este programată confruntarea cu CSM Tg. Jiu, la Zalău, iar pe 30 martie, în cadrul etapei a XXI-a, sălăjencele vor evolua în deplasare la Gloria Buzău.

You may also like

Leave a Comment