Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău se ia la trântă cu campioana României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În penultima etapă a turului, gruparea zălăuană joacă pe terenul lui CSM Bucureşti, reprezentanta României în Liga Campionilor. Înaintea confruntării de miercuri, gruparea de sub Meseş este cotată cu şanse minuscule, însă speră să se ridice la nivelul campioanei, la fel cum a făcut-o şi în duelurile anterioare. Duelul dintre CSM Bucureşti şi HC Zalău are loc miercuri, de la ora 16.00 şi va fi televizat de TVR 2

Miercuri, ora 16.00, la Bucureşti: CSM Bucureşti – HC Zalău

HC Zalău are un final infernal de tur, urmând să joace în ultimele două etape cu două echipe de cupe europene. Cel mai dificil joc se anunţă cel de miercuri, când gruparea de sub Meseş întâlneşte campioana României, în etapa a XII-a a Ligii Naţionale.

Formaţia zălăuană înfruntă CSM Bucureşti, reprezentanta României în Liga Campionilor. HC Zalău are în faţă cea mai galonată echipă din România, care are în lot jucătoare de top, astfel că este cotată cu şanse minuscule în faţa unei astfel de grupări. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici nu are însă nimica de pierdut şi se deplasează în capitală cu speranţa că va face un joc bun şi se va ridica la nivelul adversarului.

Confruntarea dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti are loc miercuri, de la ora 16.00 şi va fi televizată de TVR 2. CSM Bucureşti vine după două meciuri în Liga Campionilor pe care le-a susţinut în ultima săptămână, cu Brest şi Borussia Dortmund, în timp ce HC Zalău a disputat ultimul meci în campionat pe 15 ianuarie, cu Gloria Buzău.

HC Zalău se află pe locul 7, cu 19 puncte acumulate, în timp ce CSM Bucureşti ocupă locul 3, cu 25 puncte.

La ultima confruntare cu CSM Bucureşti, HC Zalău era cât pe ce să obţină un rezultat pozitiv, însă a pierdut la două goluri diferenţă, scor 29 – 27

“Încercăm să facem un joc bun, care să ne fie util pentru următoarele jocuri, foarte importante şi grele care urmează, cu alte echipe bune din campionat, precum Măgura Cisnădie şi Dunărea Brăila. Sper să facem un joc bun, iar fetele să progreseze, dar ne cunoaştem statutul şi posibilităţile. Este clar că trebuie să ne autodepăşim ca să putem obţine ceva din această confruntare. Avem o echipă tânără, cu jucătoare fără prea mare experienţă, însă încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment