Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău se duelează cu CSM Bucureşti în sferturile Cupei României!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 609 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseş a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru următoarea fază a competiţiei şi urmează să joace cu campioana României. În plus, partida va avea loc pe terenul formaţiei bucureştene, în data de 14 martie


HC Zalău şi-a început luni seară şi aventura din Cupa României, reuşind să câştige partida din optimi de pe teren propriu cu CSM Slatina, scor 23 – 19. În acest joc, Tadici a menajat jucătoarele importante şi le-a trimis în teren pe cele care au jucat mai puţin în acest sezon, dar şi în aceste condiţii, gruparea de sub Meseş s-a impus fără mari emoţii şi s-a calificat în sferturi.

La o zi distanţă după partida cu “lanterna roşie” din Liga Naţională, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei României. HC Zalău a fost echipa cea mai ghinionistă, având în vedere că a nimerit să joace tocmai cu CSM Bucureşti.

În plus, gruparea de sub Meseş va fi nevoită să susţină partida din sferturi tocmai pe terenul campioanei României, meciul urmând a avea loc pe 14 martie.

Vom reveni

You may also like

Leave a Comment