Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău s-a despărţit de o jucătoare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 8 views
A+A-
Reset

Formaţia sălăjeană a ajuns la un numitor comun cu handbalista Daniela Corban cu care s-a reziliat contractul


Odată cu finalul sezonului trecut, la HC Zalău a revenit şi Daniel Corban, o jucătoare care în ultimul campionat a fost împrumutată la CSM Slatina, unde a jucat destul de puţin.

Handbalista de 24 de ani mai avea contract cu gruparea de sub Meseş şi pentru sezonul viitor, însă situaţia sa a fost incertă. Astfel, jucătoarea nu s-a antrenat cu echipa în această perioadă şi nici nu va mai continua la formaţia sălăjeană. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun, astfel că jucătoarea şi-a reziliat contractul în această vară şi a devenit liberă.

“Îmi doresc enorm să joc, iubesc sportul ăsta, dar din păcate nu prea am avut noroc până acum. Nu am găsit un antrenor care să-mi dea mai multă încredere, ca să arăt ce pot.  Nu am avut pretenţii mari, am dorit doar să joc la o echipă care să aibă obiective şi să-mi fac treaba cât mai bine. Am avut oferte de afară, dar nu vreau să plec din ţară până nu îmi termin şcoala”, spunea Daniela Corban pentru Gazeta Sporturilor.

Daniela Corban a ajuns la HC Zalău în toamna anului 2018, după ce CSM Roman s-a desfiinţat. A mai fost la Corona Braşov, Unirea Slobozia şi Dunărea Brăila, dar la nicio grupare nu a reuşit mare lucru.

Daniela Corban a făcut parte din ultima generaţie a României care reuşea să câştige un titlu mondial la handbal, la junioare. S-a întâmplat în 2014, în Macedonia, la un turneu final în care Corban a avut o evoluţie apreciată, marcând 18 goluri, dintre care trei chiar în finală.

You may also like

Leave a Comment