Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău, primii paşi pentru noul sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Începând de luni, gruparea zălăuană a dat startul pregătirilor pentru noul sezon. La primul antrenament din această vară, sub comanda lui Gheorghe Tadici s-au prezentat 16 jucătoare, fiind prezente şi cele şase jucătoare transferate în această vară

Vacanţa a luat sfârşit pentru jucătoarele de la HC Zalău care începând de luni au revenit la treabă pentru a pregăti noul sezon.

La primul antrenament din această vară, Gheorghe Tadici a avut 16 jucătoare, fiind prezente la pregătire şi cele şase handbaliste transferate în această pauză competiţională.

Cantonament tot la Cheile Grădiştei

Primele antrenamente vor avea loc pe stadion şi în Sala Sporturilor, după care pregătirea se va intensifica, iar HC Zalău îşi va muta baza de pregătire la Cheile Grădiştei. În staţiunea montană, gruparea antrenată de Gherghe Tadici va pleca luni, 18 iulie şi va sta timp de 10 zile.

Pe lângă pregătirea fizică, HC Zalău va susţine în cantonament şi primele meciuri amicale. Sălăjencele se vor duela cu lotul naţional de junioare, care în acea perioadă se va afla în cantonament la Cheile Grădiştei.

“Va fi un campionat disputat, poate cel mai disputat din ultimii ani. Sunt 7 – 8 echipe care îşi anunţă obiectiv de cupă europeană şi nu va fi deloc uşor. Trebuie să ne pregătim cât mai bine în această vară”, spune managerul Gheorghe Tadici.

Pe 27 august se dă startul Ligii Naţionale, iar până atunci HC Zalău va efectua o pregătire centralizată şi va susţine peste 10 jocuri de pregătire.

Viorica Ţăgean (Universitatea Cluj), Adriana Naumenko (Unirea Slobozia), Diana Nichitean (revenire de la U Cluj), Martina De Santis (Salerno), Daniela Marin şi Roberta Stamin (ambele SCM Rm. Vâlcea) sunt jucătoarele transferate până acum de HC Zalău. Campania de transferuri încă nu s-a încheiat, iar în zilele următoare, la echipă ar mai putea veni întăriri.

You may also like

Leave a Comment