Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău primeşte vizita campioanei Rapid Bucureşti

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

La doar trei zile după meciul de la Buzău, elevele lui Gheorghe Tadici vor fi din nou pe semicerc. De data aceasta în faţa propriilor suporteri la confruntarea cu Rapid Bucureşti, campioana en-titre şi una dintre reprezentantele României în Liga Campionilor. Partida contează pentru etapa a XIX-a şi se joacă în devans, având în vedere că la final de săptămână, bucureştencele joacă turul optimilor cu Krim

Mierucri, ora 17.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: HC Zalău – Rapid Bucureşti

HC Zalău a înregistrat un nou eşec în campionat, fiind învinsă pe terenul celor de la Gloria Buzău. Revenite acasă după o deplasare lungă, elevele lui Tadici vor fi din nou pe semicerc, la doar trei zile distanţă. De data aceasta pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti, nimeni alta decât campioana en-titre.

Partida dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti contează pentru etapa a XIX-a, rundă programată la final de săptămână. Jocul a fost devansat câteva zile, având în vedere că duminică, Rapid Bucureşti joacă meciul tur din optimile Ligii Campionilor, cu Krim Ljubljana.

Cu gândul mai mult la Liga Campionilor, Rapid Bucureşti rămâne concentrată şi pe campionat, aflându-se la mare bătălie pentru locul 2, la egalitate de puncte cu Gloria Bistriţa.

De curând, Rapid a schimbat şi antrenorul, fiind istalat în această funcţie danezul Kim Rasmussen. Cu noul tehenician, campioana a câştigat la pas partida din weekend cu Măgura Cisnădie şi este favorită să câştige fără probleme şi la Zalău.

Pentru HC Zalău, partida cu Rapid face parte din seria jocurilor infernale, care se vor termina după această rundă. Cotate cu şanse mici, elevele lui Gheorghe Tadici vor încerca să se ridice cât mai mult la nivelul valoroaselor adversare şi să contribuie la un spectacol pentru public. Se anunţă o nouă asistenţă numeroasă în tribune, dar cei care nu pot ajunge la meci pot urmări jocul şi în direct pe PRO Arena, HC Zalău fiind televizată pentru a doua oară la rând.

În continuare, HC Zalău se află pe locul 12 cu 10 puncte. Norocul sălăjencelor a fost că în runda trecută nici CSM Slatina nu a câştigat, astfel că echipa lui Tadici are în continuare un punct avans faţă de primul loc de sub linie.

Partida dintre HC Zalău  şi Rapid Bucureşti are loc miercuri, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici.” Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Cluj formată din Ioan Barbu şi Gabriel Badiu, în timp ce observator din partea FRH a fost delegat Toma Pleşa din Vâlcea.

Preţul unui bilet la jocul de miercuri costă 10 lei. Tichetele se vor putea achiziţiona marţi, între orele 15.00 – 17.00 şi miercuri, de la ora 15.00, la casieria sălii sporturilor.

You may also like

Leave a Comment