Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău pregăteşte ultimul asalt. Sălăjencele arbitrează lupta la titlu şi pentru cupele europene!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

În ultimele patru etape, gruparea de sub Meseş întâlneşte campioana CSM Bucureşti, dar şi două formaţii care se luptă pentru locurile de cupă europeană, Gloria Buzău şi Măgura Cisnădie


Liga Naţională de handbal feminin este în pauză de două săptămâni. Nu se va juca etapă nici în acest weekend, următoarea rundă fiind programată în data de 7 mai.

Patru etape mai sunt de jucat  din acest sezon, HC Zalău fiind pregătită pentru un final incendiar de campionat. Sălăjencele arbitrează lupta la titlu şi pentru locurile ce duc în cupele europene.

Sălăjencele îşi vor face încălzirea cu un meci uşor,. Vor juca în data de 7 mai cu CSM Deva,  pe teren propriu. Va urma o deplasare la Gloria Buzău – ocupanta locului 5, partida fiind programată în data de 14 mai.

Cel mai dificil şi cel mai important joc va fi cel cu campioana CSM Bucureşti, care este programat pe data de 26 mai, la Zalău.

CSM Bucureşti duce o luptă pentru titlul de campioană cu Rapid, diferenţa dintre primele două clasate fiind de un singur punct.

În ultima etapă a sezonului, HC Zalău se va deplasa la Măgura Cisnădie, formaţie care ocupă locul 4.  Înaintea ultimelor patru etape, Zalăul se află pe locul 8, cu 34 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 7, Dunărea Brăila.

You may also like

Leave a Comment