Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău luptă cu şanse reale să evite barajul. Urmează meciurile cu adversarii direcţi!

Aflată pe locul 12, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici are de recuperat un singur punct până la locul 10, care asigură menţinerea în Liga Naţională fără baraj. După reluarea campionatului, HC Zalău urmează să joace contra unor echipe cu care se află în luptă directă pentru a evita locurile 11 – 12, Corona Braşova, Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 72 views
A+A-
Reset

HC Zalău poate răsufla uşurată, deoarece a depăşit-o în viteză pe Dacia Mioveni, astfel că nu mai poate fi vorba de o retrogradare directă. Acum sălăjencele se concentează pe evitarea barajului de menţinere în Liga Naţională, obiectiv care poate fi atins.

În această luptă, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici are şanse reale, având de recuperat un singur punct până la ocupanta locului 10, care în momentul de faţă este Măgura Cisnădie.

În această perioadă, Liga Naţională este în pauză şi se va relua pe 27 aprilie, cu meciurile etapei a XXII-a.

Cinci etape au mai rămas de disputat din acest campionat, iar şansele Zalăului la evitarea barajului sunt reale având în vedere că gruparea de sub Meseş urmează să joace şi contra a trei adversari care sunt în această luptă. Este vorba de Corona Braşov, Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare.

În următoarele două runde, HC Zalău va juca pe teren propriu. Pe 27 aprilie are loc partida cu SCMU Craiova, iar în data de 1 mai, sub Meseş vine Corona Braşov. În deplasare, sălăjencele mai joacă la Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare, iar pe teren propriu HC Zalău va mai susţine partida contra vicecampioanei Rapid Bucureşti.


Programul lui HC Zalău în ultimele 5 etape:

Etapa a XXII-a: HC Zalău – SCMU Craiova (27 aprilie)

Etapa a XXIII-a: HC Zalău – Corona Braşov (1 mai)

Etapa a XXIV-a: Măgura Cisnădie – HC Zalău (11 mai)

Etapa a XXV-a: HC Zalău – Rapid Bucureşti (15 mai)

Etapa a XXVI-a: Minaur Baia Mare – HC Zalău (18 mai)

You may also like

Leave a Comment