Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău întâlneşte o nou-promovată

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În etapa a XI-a programată la Bucureşti, formaţia zălăuană joacă miercuri, de la ora 13.00 cu Activ Prahova Ploieşti, ocupanta locului 14

La mai puţin de o săptămână de la meciul cu Gloria Buzău pe care l-a susţinut la Sf. Gheorghe, HC Zalău se află în faţa unui nou joc în Liga Naţională. De data aceasta merge până la Bucureşti pentru un joc cu Activ Prahova Ploieşti, ce contează pentru etapa a XI-a.

La prima vedere, formaţia zălăuană are parte de un adversar facil. Este vorba de o echipă nou-promovată, care se află pe penultimul loc. O victorie şi două remize a obţinut echipa din Ploieşti în acest campionat, însă gruparea zălăuană nu se ghidează după astfel de aspecte deoarece Activ Ploieşti a reuşit şi o surpriză imensă în urmă cu trei etape. A terminat la egalitate cu Gloria Buzău, formaţie în faţa căreia HC Zalău a pierdut la limită săptămâna trecută.

Pentru jocul de miercuri, care se dispută în Sala Polivalentă din Bucureşti, de la ora 13.00, HC Zalău are lotul complet. Echipa lui Tadici se gândeşte doar la cele 3 puncte, care ar fi extrem de important în economia clasamentului. Aflată în momentul de faţă pe locul 9, HC Zalău poate urca cel puţin un loc dacă va câştiga, având în vedere că Rapid Bucureşti a pierdut în această rundă cu Gloria Buzău.

“Suntem favoriţi, dar va trebui să tratăm cu maximă seriozitate acest meci, fiindcă Activ Ploieşti este o echipă incomodă. Au făcut un egal cu Gloria Buzău şi au o echipă bună, dinamică, care se va lupta şi în jocul cu noi. Aceste echipe din partea inferioară a clasamentului se luptă pentru că o victorie le scoate din această zonă. Dacă vom face 3 puncte şi apoi dacă mai reuşim o victorie şi cu CSM Galaţi, atunci suntem în grafic pentru acest tur de campionat”, a spus antrenorul Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment