Responsive Menu
Add more content here...


Ghinion la tragerea la sorţi. Cu cine va juca campioana Sălajului la barajul pentru Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

În urmă cu puţin timp, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorţi a duelurilor pentru promovare în Liga a III-a. Reprezentanta Sălajului va întâlni în dublă manşă campioana judeţului Maramureş. În judeţul vecin, cele mai mari şanse la câştigarea titlului le are CSM Sighetu Marmaţiei, o grupare care a investit puternic pentru a reveni în Liga a III-a, unde a mai fost în urmă cu câţiva ani

Campioana Sălajului se va lupta în “dublă” manşă pentru promovarea în Liga a III-a cu campioana din judeţul Maramureş. Aşa s-a decis joi, la sediul FRF, fiind o tragere la sorţi cu ghinion pentru reprezentanta Sălajului. Rapid Jibou este ca şi calificată la acest baraj, fiind în fotoliul de lider după turul de campionat, cu un avantaj de 5 puncte faţă de AS FC Chieşd. Chiar dacă a mai rămas de jucat un retur, dar şi un play-off, pare greu de crezut că gruparea de pe Someş mai poate fi ajunsă de urmăritoare.

În judeţul Maramureş, Liga a IV-a este structurată în două serii. În Seria Sud, FC Suciu de Sus este lider după tur, iar Seria Nord este condusă ce CSM Sighetu Maramaţiei, o echipă care a mai fost în Liga a III-a în urmă cu câţiva ani. CSM Sighetu Marmaţiei şi-a format un lot puternic pentru a reveni în Liga a III-a şi are un buget pe măsură pentru a-şi îndeplini acest obiectiv. La final de sezon, câştigătoarele celor două serii vor juca un baraj pentru desemnarea campioanei din Liga a IV-a Maramureş, iar cele mai mare şanse le are echipa din Sighetu Marmaţiei.

Conform tragerii la sorţi, campioana Sălajului va fi gazda primului joc de baraj, programat în data de 18 iunie, în timp ce returul se va juca pe data de 25 iunie, în Maramureş.

În Regiunea Nord-Vest vor mai avea loc duelurile dintre Bihor-Bistriţa-Năsăud şi Cluj-Satu Mare. Campioana din Sălaj a mai jucat la barajul pentru Liga III-a cu campioana din Maramureş, în 2020, dar şi în 2019. În 2020, Sportul Şimleu s-a duelat cu Progresul Şomcuta Mare, iar în 2019, Unirea Mirşid a întâlnit pe Viitorul Ulmeni.

Mai multe amănunte despre acest subiect şi reacţii după tragerea la sorţi, în ediţia tipărită a ziarului din 2 martie

You may also like

Leave a Comment