Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici surprinde după victoria cu Brăila. ”Cu un ochi râd, dar cu unul plâng”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Deşi echipa sa a învins o grupare redutabilă din Liga Naţională, Gheorghe Tadici nu a fost pe deplin mulţumit. S-a declarat satisfăcut de cele 3 puncte pe care le-a obţinut HC Zalău, însă tehnicianul s-a arătat deranjat de greşelile în lanţ pe care le-au făcut elevele sale, care puteau priva echipa de obţinerea unor puncte importante

HC Zalău a mai dat o lovitură în acest campionat şi a învins o grupare redutabilă din Liga Naţională. Sâmbătă, în prima etapă a returului, gruparea de sub Meseş a trecut cu 26 – 24 de Dunărea Brăila, o formaţie ce a aliniat în acest joc şase internaţionale din Brazilia.

Deşi echipa sa a învins o grupare redutabilă , Gheorghe Tadici nu a fost pe deplin mulţumit. S-a declarat satisfăcut de cele 3 puncte pe care le-a obţinut HC Zalău, însă tehnicianul s-a arătat deranjat de greşelile în lanţ pe care le-au făcut elevele sale, care puteau priva echipa de obţinerea unor puncte importante.

“Am întâlnit o echipă cu şanse componente ale naţionalei Braziliei. În meciul de la Zalău, Dunărea a folosit doar două jucătoare românce.Jocul a fost dificil, dar din fericire pentru noi, în apărare am jucat bine, uneori chiar foarte bine. Victoria putea fi mult mai elocventă, având în vedere că în minutul 52 aveam 5 goluri diferenţă. S-au făcut nişte greşeli impardonabile, cu multe pase date la intercepţie, care puteau să ne coste pierderea unor puncte, findcă Brăila putea să egaleze. Le-am spus fetelor că nu au învăţat nimic din meciul cu Buzăul. Am intrat în panică şi era să pierdem două puncte. Este greu de jucat împotriva unei echipe cu asemenea experienţă, cu jucătoare ce au 3 – 4 Campionate Mondiale în spate. Victoria este foate bună, însă cu un ochi râd pentru cele 3 puncte pe care le-am obţinut, dar cu altul plâng pentru greşelile impardonabile care le-am făcut. Au fost pase la intercepţie, ratări din situaţii de unu la unu sau ratări de la 7 m. S-au adunat o serie de ratări cu care nu pot să fiu de acord, dar una peste alta, am câştigat în faţa unei multinaţional”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment