Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici: “Şi dacă am fi jucat două săptămâni cu Bistriţa, tot nu puteam câştiga”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Tehnicianul de la HC Zalău a fost scurt în declaraţii după partida din prima etapă şi a dat de înţeles că alţi factori au influenţat rezultatul final

HC Zalău a debutat cu o înfrângere în noua ediţie a Ligii Naţionale şi a fost învinsă pe teren propriu de Gloria Bistriţa. Scorul final a fost 26 – 30, iar după părerea lui Gheorghe Tadici, la rezultatul final au contribuit şi alţi factori.

După meci, antrenorul Zalăului a fost scurt la declaraţii şi a precizat că în condiţiile date, echipa sa nu aveam cum să câştige acest meci. Tadici nu le-a menajat nici pe jucătoarele sale, despre care spune că au făcut multe greşeli, mai ales în a doua repriză.

“Declaraţia mea este foarte scurtă, pentru că în condiţiile în care ar trebui să îmi exprim corect poziţia vizavi de ceea ce s-a întâmplat în joc nu fac decât un bine spre alte bugete. Puteam să jucăm şi două săptămâni şi nu am fi putut câştiga. În al doilea rând şi jucătoarele mele au făcut greşeli, iar pe final au căzut. În opinia mea au fost eliminări nemeritate şi aruncări de la 7 metri refuzate pentru noi şi date cu mare uşurinţă pentru adversar.Cunosc foarte bine alte lucruri de unde se trag şi de unde provin. În curând vom asista la Trofeul Carpaţi la Bistriţa, după ce am asistat de două ori la două acţiuni de pesedeală la Bistriţa”, a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment