Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici a pus ochii pe jucătoare de la Ştiinţa. “Au un pivot şi două extreme pe care mi le-aş dori la Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Deşi Ştiinţa este penultima clasată din Liga Naţională, antrenorul Zalăului a remarcat jucătoare cu potenţial la echipa din Bucureşti. Pivotul şi extremele au intrat în atenţia tehnicianului care la final de joc a spus că şi-ar dori să le aibe în lotul Zalăului


HC Zalău a trecut fără emoţii de Ştiinţa Bucureşti şi a câştigat cu 28 – 22 partida de sâmbătă. A fost o victorie normală în faţa penultimei clasate, care nu mai are şanse de evitare a retrogradării.

În ciuda situaţiei din clasament, Gheroghe Tadici a remarcat jucătoare cu potenţial la Ştiinţa. Pivotul şi extremele au intrat în atenţia antrenorului, care la final de joc a spus că şi-ar dori să le aibă în lotul Zalăului.

Altfel spus, nu este exclus ca la final de sezon, gruparea de sub Meseş să transfere jucătoare de la gruparea din capitală.

“În ciuda faptului că această echipă va retrograda, are o linie de 9 m, printre cele mai bune din ţară, mai bună chiar şi ca a echipelor din top 4. Sunt doi interi puternici cu care trebuie să te lupţi şi să te angajezi ca să poţi să-i opreşti. Un pivot masiv şi două extreme pe care eu mi le-aş dori la Zalău, chiar şi dintre rezervele de extreme”, a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment