Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici: ”Întâlnim o echipă ce are cuţitul la os. Nu ne va afecta atmosfera creată de suporterii Rapidului”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Managerul de la HC Zalău spune că echipa sa nu o să fie intimidată de atmosfera incendiară care se anunţă în Sala Rapid la ora jocului şi că sălăjencele merg în capitală să-şi îmbunătăţească situaţia din clasament


La finele acestei săptămâni au loc meciurile din cadrul etapei a XVI-a din Liga Florilor MOL la handbal feminin. După succesul în faţa celor de la SCMU Craiova, HC Zalău are parte de o deplasare dificlă, într-un mediu ostil.

Echipa condusă de Gheorghe Tadici se va deplasa la Bucureşti, pentru duelul cu Rapid, o formaţie cu o galerie impresionantă şi care anunţă că va veni în număr mare la sală pentru a susţine rapidistele în duelul cu HC Zalău.

Disputa va avea loc sâmbătă dimineaţa, de la ora 12.30, în Sala Rapid.

Înaintea acestui duel, Gheorghe Tadici spune că echipa sa nu va fi intimidată de suporterii Rapidului şi că echipa sălăjeană va merge în capitală pentru a-şi îmbunătăţi situaţia din clasament.

“Pe teren se joacă 7 la 7, şi nu ne va afecta atmosfera creeată de suporterii Rapidului, dinpotrivă, ne va stimula. Unde este lume multă şi este atmosferă, meciurile sunt mult mai frumoase. Însă, nu cred că va fi peste ce a fost la meciul cu CSM Bucureşti, fiindcă şi cei de acolo s-au organizat foarte bine pentru jocul cu noi. Întâlnim o echipă cu cuţitul la os, care în această iarnă a reuşit cinci transferuri bune. Rapid are câteva jucătoare cu experienţă şi o linie de 9 m foarte solidă. Mergem să jucăm şi să ne îmbunătăţim situaţia din clasament. Ne interesează punctele, dar va fi un meci greu, chiar dacă întâlnim penultima clasată”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment