Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici, după victoria cu Vâlcea: ”Am jucat cu multă ambiţie şi răutate”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la HC Zalău a remarcat determinarea cu care au jucat elevele sale în partida cu fosta campioană, în faţa căreia au câştigat la un gol diferenţă. Tadici este de părere că victoria putea fi mai clară, dacă extremele Zalăului nu ar fi ratat atât de mult

HC Zalău a mai dat o lovitură în Liga Naţională şi a câştigat cu SCM Rm. Vâlcea. Gruparea de sub Meseş s-a impus la limită, scor 21 – 20, victoria fiind asigurată în ultima secundă, când Paula Teodorescu a apărat o aruncare de la 7 m.

”Au jucat câteva jucătoare tinere de 19 – 20 de ani şi celelalte de 23 – 24 de ani, cu o echipă ce are şapte jucătoare din patru echipe naţionale. Fetele au arătat putere de luptă şi au jucat cu multă ambiţie şi cu o răutate, care şi eu am cerut-o în sensul bun al cuvântului. O felicit pe Paula pentru prestaţia avută dar şi pe celelalte jucătoare. Sunt însă în continuare nemulţumit de extreme, în special de extremele dreapta, care au ţinut adversarul în joc, altfel diferenţa probabil că era mult mai mare, fără ratările extremelor dreapta şi fără cele patru mingi aruncate în aut. Nu are rost să vorbim de tradiţie în astfel de meciuri, când noi avem 11 jucătoare sub 23 de ani şi dincolo sunt 7 jucătoare de echipă naţională”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul a vorbit şi despre cea mai încinsă fază a meciului, când Vâlcea a primit o aruncare de la 7 m în ultima secundă, fază care s-a repetat, iar la a doua aruncare, Paula Teodorescu a parat execuţia lui Glibko.

“Înainte de acel 7 au fost nu mai puţin de cinci paşi. Nu se impunea cartonaş roşu şi nici 7 m. Dar este un Dumnezeu sus şi a făcut ordine. Ca să fie foarte clar, la prima aruncare s-a executat înainte de fluier. În plus s-a călcat şi linia”, spune antrenorul de la HC Zalău.

Pentru HC Zalău a fost ultimul meci oficial din acest an, campionatul urmând să fie întrerupt până în data de 8 ianuarie, când se va relua cu etapa a X-a, rundă în care formaţia sălăjeană va juca în deplasare la CSM Deva.

You may also like

Leave a Comment