Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici, atac la adresa golgheterei de la HC Zalău. “A făcut greşeli de începătoare”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la HC Zalău a criticat la finalul meciului de la Târgu Jiu prestaţia pe care avut-o Andreea Mihart, handbalistă aflată la final de contract, care după terminarea campionatului va părăsi Zalăul

HC Zalău nu a mai câştigat din Postul Crăciunului. Este pe terminate şi Postul Paştelui, dar trupa din Sălaj s-a bucurat în acest interval lung de timp doar de două puncte. Unul a fost obţinut în deplasarea de la ultima clasată, CSM Galaţi, iar celălalt punct a fost scos săptămâna trecută, pe terenul celor CSM Tg. Jiu.

Pe terenul nou-promovatei, formaţia sălăjeană a avut multe momente bune şi mai mereu a fost la conducere. Gruparea de sub Meseş a avut chiar şi un avantaj de 4 goluri, pe care însă nu l-a ştiut apăra. Partida s-a terminat cu un rezultat de egalitate, scor 22 – 22, care deocamdată nu o prea ajută pe HC Zalău, având în vedere că echipa condusă de Gheorghe Tadici a căzut pe penultimul loc, poziţie care la final de campionat duce în liga secundă.

La finalului meciului de la Târgu Jiu, Gheorghe Tadici a spus că echipa sa a pierdut două puncte mari în lupta pentru salvare. Tehnicianul nu a ezitat să o critice pe golgheterea lui HC Zalău, Andreea Mihart, pe care o acuză că nu a abordat acest joc precum un sportiv profesionist.

Am avut încredere în ea, dar m-am înşelat total de Andreea Mihart. Chiar dacă a semnat cu altă echipă, o jucătoare profesionistă, care are pretenţii, joacă de la cap la cap. La 4 goluri avans pentru noi a făcut greşeli de începătoare care o să le facă în continuare şi o să se ducă la vale. Când o să vrea, nu va mai putea, asta vă garantez. Mai stăm de vorbă anul viitor, dacă va fi cazul, deşi nu cred că mai vin odată la Târgu Jiu. Probabil va veni altcineva. Am luptat din răsputeri, dar am pierdut două puncte nemeritat, pe nişte aspecte colaterale, nu de joc”, a spus Gheorghe Tadici la conferinţa de presă după meci.

Andreea Mihart este una dintre cele mai vechi componente de la HC Zalău. Handbalista a ajuns sub Meseş în anul 2018, după terminarea junioratului. Fostă componentă a lotului de junioare şi de tineret, Mihar a prins experienţă la nivelul Ligii Florilor, iar în campionatul trecut a fost golghetera echipei.

Handbalista de 23 de ani este de departe cea mai bună marcatoare de la HC Zalău în actualul campionat, care este ultimul la echipa lui Tadici. În vară ea îşi termină contractul şi deja s-a înţeles cu o altă echipă. Din câte se pare, Mihart va ajunge din sezonul următor chiar la CSM. Tg. Jiu.

Foto: CSM Tg. Jiu

You may also like

Leave a Comment