Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici: “Am transferat jucătoare care nu au venit pe bază de comisioane cum se practică la unele discipline, inclusiv prin Sălaj”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

În această vară, la formaţia zălăuană au ajuns Viorica Ţăgean, Roberta Stamin, Daniela Marin, Andriana Naumenko, Martina De Santis şi Florentina Moisin

HC Zalău şi-a definitiva lotul pentru noul sezon. Fără un buget consistent, gruparea de sub Meseş nu a putut concura la transferuri cu echipele care se luptă pentru locurile de cupe europene, astfel că a apelat la multe jucătoare tinere. Sunt însă handbaliste care după părerea lui Gheorghe Tadici au o rată bună de progres, categorie în care se află şi ultima achiziţie, Florentina Moisin.

“Şi ea ca şi altele nu a venit pe bază de comisioane, cum se practică la unele discipline, inclusiv prin Sălaj. Avem o echipă tânără, iar eu mă duc cu plăcere să antrenez 12 jucătoare sub 25 de ani, dintre care cinci  au sub 21 de ani. Păcat că s-au scos aceste criterii de vârstă la care am muncit câţiva ani de zile, care erau pentru redersarea handbalului. Văd că nici rezultatele de la junioare şi tineret nu au fost un semnal. Este motivul pentru care sunt mândru că de peste 40 de ani formez jucătoare pentru toate loturile României, foarte multe la număr şi că am continuitate”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

“Unii nu mai au timp nici fizic să repete rezultatele unui antrenor de 70 de ani”

Gheorghe Tadici mai are răbdare să construiască loturi şi să lucreze cu jucătoare tinere. Se consideră un antrenor împlinit, care de-a lungul anilor a avut rezultate notabile nu doar la echipele de club ci şi pe banca Naţionalei României. Şi mai important este faptul că antrenorul de la HC Zalău a promovat şi încă mai promovează jucătoare tinere spre echipele importante din Liga Naţională şi mai ales spre loturile naţionale.

“Unii nu mai au timp nici fizic să repete rezultatele unui antrenor de 70 de ani. Le este greu probabil printre două jocuri de păcănele să obţină şi performanţă.Eu nu sunt antrenor de laptop, iar de rezultate cumpărate nu am nevoie. Alţii să mulţumescă comunităţii locale din Zalău că le facilitează treburile acestea. Îmi este greu să cobor la nivelul acestor personaje şi nu pot să discut cu specialişti de genul”, spune Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment