Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici: ”Am dominat fizic vicecampioana României. Este meritul fetelor pentru victoria cu Minaur Baia Mare”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Tehnicianul a tras şi concluzii pozitive după turneul de la Zalău, pe care echipa sa l-a încheiat pe locul 2 după ce a învins-o pe Minaur Baia Mare

Amicale pe bandă rulantă pentru HC Zalău care joi şi vineri a susţint alte trei meciuri de verificare în cadrul Cupei Consiliului Judeţean Sălaj.

La turneul pe care l-a găzduit, gruparea zălăuană a bifat două victorii. Succesul cu CSM Slatina era oarecum unul normal, însă surpriza s-a produs în partida cu Minaur Baia Mare.

HC Zalău a reuşit să învingă vicecampioana României, după un joc controlat aproape în  totalitate.

După turneul de la Zalău, cât mai ales după victoria cu Minaur Baia Mare, Gheorghe Tadici a tras mai multe concluzii pozitive.

”Acest meciuri sunt amicale, iar în cele pe puncte, unde miza va fi mult mai mare, la fel şi angajamentul, va fi altceva. A fost o victorie în faţa unei echipe solide, de cupe europene, ce are în lot jucătoare cu contracte chiar triple faţă de ce avem noi şi cu atât mai mult este meritul fetelor pentru aceast succes. Fizic am dominat adeversarul. Mai presus de toate m-a satisfăcut angajamentul fetelor pe tot parcursul jocului. Sigur sunt şi jucătoare care din păcate au senzaţia că trebuie doar să însoţească echipa. Mai sunt multe de remediat, în principal la partea de atitudine a unora dintre ele. A fost un turneu bun, cu plusuri şi minusuri. Trebuie să reţinem plusurile din acest turneu. Încep toate echipele să finalizeze pregătirea şi săptămâna viitoare vor fi ultimele jocuri de pregătire. În jocurile următoare va trebui să încerc să le ridic şi pe jucătoarele noi, fiindcă există un decalaj faţă de jucătoarele vechi din lot, atât la capitolul pregătire fizică, cât şi la partea de tehnică”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment