Responsive Menu
Add more content here...


Galeria şi publicul, din nou la înălţime la meciul dintre HC Zalău şi Kastamonu. GALERIE FOTO şi VIDEO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1K views
A+A-
Reset

La startul jocului, galeria ”Ultra Boys Zalău” a pus la cale o coregrafie de excepţie, la care au contribuit şi spectatorii. Toţi cei prezenţi în sală au avut pregătită câte o vestă din material textil, în culorile tricolorului, dar au fost şi veste albe, aşezate în aşa fel încât să fie scoase în evidenţă iniţialele clubului HCZ


La fel ca şi meciurile din grupă şi partida tur din sferturile Cupei EHF, dintre HC Zalău şi Kastamonu s-a jucat cu casa închisă.

La un astfel de meci, galeria ”Ultra Boys Zalău” a pregătit ceva special. Dacă la meciul cu Hoors din grupe a fost afişat un tricolor imens, de data aceasta, fiecare spectator a avut pregătit pe scaun câte o vestă din material textil, de culoare roşie, galbenă sau albastră. Au fost aşezate strategic şi veste de culoare albă, astfel încât să fie scoase în evidenţă iniţialele clubului HCZ.

În momentul prezentării lotului echipei lui Gheorghe Tadici, spectatorii  au îmbrăcat vestele şi s-au ridicat în picioare, iar pe un fundal roşu, galben şi albastru a ieşit în evidenţă iniţialele clubului HC Zalău. Timp de 5 minute, spectatorii au rămas în picioare, iar în fiecare sector din Sala Sporturilor a mai fost afişat câteva un banner cu o fotografie a domnitorului Mihai Viteazu, pe cal călare.

Pe tot parcursul meciului, atmosfera creeată de către  galerie şi spectatori a fost una formidabilă, care a contribuit la o nouă victorie a echipei favorite, HC Zalău reuşind să se impună în final cu 29 – 28.

La finalul jocului, Tadici a ţinut să le mulţumească celor care au venit la meci, în special galeriei pentru coregrafia pregătită.

”Vreau să mulţumesc pe această cale publicului, galeriei în special pentru coregrafie şi pentru efortul care l-au făcut. Sper că spectatorii au fost mulţumiţi, chiar dacă au o undă de regret fiindcă nu am câştigat la o diferenţă mai mare de scor. Au văzut nişte jucătoare foarte bune din Europa. Sunt 10 jucătoare străine la Kastamonu care joacă, în timp ce turcoaicele sunt ţinute pe banca tehnică. La nivelul handbalului din Turcia sunt tot mai multe jucătoare străine, dar echipa lor naţională este în lumea a treia şi nu s-a mai calificat la un campionat european sau mondial de foarte mult timp. Rezultatele nu sunt făcute cu jucătoarele lor ci cu banii care îi investesc în jucătoarele străine”, a încheiat Gheorghe Tadici

Să mai spunem că o coregrafie asemănătoare a mai avut loc în Sala Sporturilor, anul trecut, la meciul din campionat cu Dunărea Brăila, HC Zalău reuşind să învingă atunci o formaţie redutabilă, care în stagiunea trecută a devenit vicecampioana României.

 

You may also like

Leave a Comment