Responsive Menu
Add more content here...


Furia “tigroaicelor”. CSM Bucureşti a dat o lecţie de handbal Zalăului cu… DEDICAŢIE SPECIALĂ

by Călin ONICAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Săgețile aruncate în ultima perioadă în spaţiul public de Gheorghe Tadici către clubul CSM București, dar și către antrenorul Adrian Vasile sau asupra vedetelor Cristina Neagu şi Crina Pintea au provocat furia “tigroaicelor”. Ca urmare, în confruntarea directă din teren – ce a avut loc în această după-amiază la Sala Polivalentă din Bucureşti – vicecampioana României a înscris 38 de goluri, diferenţa de scor fiind una de 16 goluri

În partida din etapa a IV-a a Ligii Florilor, desfăşurată în această după-amiază în capitală, CSM Bucureşti a făcut prăpăd în faţa echipei lui Tadici. Vicecampioana României a înscris nu mai puţin de 38 de goluri în poarta Zalăului, câştigând la o diferenţă de 16 goluri!

Este cea mai categorică victorie pe care a reuşit-o CSM Bucureşti în faţa grupării sălăjene, dar şi una dintre cele mai usturătoare eşecuri pentru HC Zalău din ultimii ani.

Egalitate până în minutul 5. Apoi, a venit “tornada”

Startul de joc a fost unul bun pentru HC Zalău, care a deschis scorul prin Tatyana Prycop. Amfitrioanele au revenit în avantaj, pentru ca sârboaica Emilija Lazic să marcheze pentru 2 – 2 (min. 3). Scorul a ajuns la 4 – 2, iar două reuşite ale Andreei Mihart au făcut ca scorul să fie 4 – 4 în minutul 5.

Din acel moment, pe teren a fost doar o singură echipă, CSM Bucureşti, care treptat s-a distanţat la 3, 5 şi chiar 8 goluri până la finalul primei reprize (scor 20 – 12). Elevele lui Adi Vasile au înscris din toate unghiurile, în timp ce Zalăul a fost fără reacţie.

Modul în care s-au desfăşurat ostilităţile în teren nu au fost deloc pe placul lui Gheorghe Tadici, care în mai multe momente a protestat la deciziile celor doi arbitri.

În semn de protest, Tadici a lăsat-o pe asistenta medicală să dea indicaţii echipei!?

La începutul reprizei secunde, managerul de la HC Zalău a avut un mod original de protest la adresa tuturor celor care l-au supărat. A lăsat-o pe asistenta medicală Daniela Morari să dea indicaţii echipei, în timp ce acesta a ocupat loc pe bancă.

În paranteză, trebuie spus că asistenta este de fapt o fostă legendă a handbalului de la poalele Meseşului, care ani buni a evoluat cu brio în tricoul formaţiilor Textila sau Silcotub Zalău.

Tot în semn de protest, Gheorghe Tadici nu a mai dat nicio indicaţie fetelor, iar la time-out-uri şi-a pus mâinile în sân şi cam atât. Printre dinţi, a mai apostrofat câte-o handbalistă, după care şi-a luat locul pe bancă.

SCM Bucureşti, lecţie de handbal chiar şi cu jucătoarele tinere în teren

Fără idei, fără orizont şi fără forţă de joc, tânăra echipă a Zalăului a clacat şi scorul a luat proporţii. Aceasta, în condiţiile în care vicecampioana României a menajat în a doua parte a meciului jucătoarele consacrate. Ca urmare, pe lista marcatoarelor am regăsit jucătoare tinere, precum Mihaela Mihai (17 ani), Alicia Gogîrlă (19 ani) sau Ștefania Stoica (19 ani)!

Scorul final, 38 – 22, ne scuteşte de prea multe comentarii asupra jocului. Un eşec la 16 goluri diferenţă nu putea fi degerat prea uşor de Gheorghe Tadici, fie chiar şi în faţa “galacticelor” de la CSM Bucureşti, în faţa cărora Zalăul a avut în ultimii ani prestaţii onorabile.

Tadici nu a vrut să dea noroc cu Adi Vasile!?

Gestul managerului de la HC Zalău din final a concretizat de fapt cu exactitate starea în care s-a aflat azi echipa sălăjeană: într-o dezamăgire totală. Astfel, în momentul în care antrenorul Adrian Vasile a mers la omologul său să îl salute, Gheorghe Tadici s-a făcut că plouă.

După ce a salutat-o pe Daniela Morari, tehnicianul vicecampioanei a revenit la Tadici, cu care într-un final a reuşit să dea mâna, aşa cumva din… lateral. Aceste momente au fost imortalizate şi de televiziunea care a transmis în direct partida.

După primele patru runde din Liga Florilor, HC Zalău a înregistrat o victorie şi trei eşecuri, ocupând în acest moment doar locul 11 în clasament.

CSM Bucureşti – HC Zalău 38 – 22 (20 – 12)

Au marcat: Mihaela Mihai (6 goluri), Crina Pintea (6), Cristina Neagu (6 – 3 din 7m), Marina Sudakova (4), Kalidiatou Niakate (4), Grace Zaadi (3 – 3 din 7m), Emelie Arntzen (2), Alicia Gogîrlă (2), Siraba Dembele (1), Alexandra Dindiligan (1), Ema Ramusovic (1), Andrea Klikovac (1) şi Ştefania Stoica (1), respectiv Emilija Lazic (4), Tatyana Prykop (4), Andreea Bujor (3 – 1 din 7m), Diana Nichitean (3 – 1 din 7m), Maria Stamin (2), Andreea Mihart (2), Andreea Marin (1), Gabriela Vrabie (1), Andryiana Naumenko (1) şi Bianca Berbece (1).

You may also like

Leave a Comment