Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Victorie cu aer de vacanţă pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

În faţa unei echipe retrogradate, formaţia zălăuană a câştigat cu 5 – 2 şi a încheiat play-out-ul cu o victorie. Desprinderea a venit însă în repriza secundă, deşi Progresul Şomcuta Mare a jucat în 10 oameni din minutul 30. A fost o victorie meritată, într-un meci fără miză, în care zălăuanii mai puteau marca multe goluri

SCM Zalău a pus punct final sezonului cu o victorie în faţa maramureşenilor de la Progresul Şomcuta Mare. În faţa unei echipe retrogradate, era şi normal ca elevii lui Alexandru Pop şi Marius Muntean să obţină cele 3 puncte, iar spectatorii se aşteptau chiar la o victorie la scor.

SCM Zalău a câştigat cu 5 – 2, însă mai bine de o repriză, jocul a fost strâns. Adrian Şter a marcat încă din minutul 2, cu un şut de la 16 m, în poarta goală. Surprinzător, Progresul Şomcuta a şi egalat în mintul 12, după o lovitură de la colţ, prin Mark Parnău.

A urmat o serie de ocazii bune de gol ratate de zălăuani, ca în minutul 39, tabela să arate avantaj pentru oaspeţi! Progresul a reuşit performanţa să înscrie în poarta Zalăului deşi din minutul 31 a jucat în inferioritate, fiind eliminat portarul Denis Brumar. După o lansare în atac, Mark Parnău a marcat cu un şut din careu, dar avantajul vizitatorilor a fost de scurtă durată.

Doar două minute, până când Adrian Şter a primit o centrare de pe dreapta şi a înscris din 6 metri pentru 2 – 2 scor cu care s-a şi încheiat prima repriză.

După reluare, pe teren a fost o singură echipă, iar cu un om în minus, Progresul Şomcuta nu a mai putut face faţă adversarului. Din minutul 51, gazdele au preluat conducerea, după reuşita lui Răzvan Rotea, iar victoria nu mai putea fi scăpată.

Adrian Şter şi-a continuat recitalul, iar în minutul 63 a făcut 4 – 2, ca tot el să închidă tabela în minutul 86. S-a terminat 5 – 2, însă scorul putea fi mult mai mare, având în vedere numeroasele ocazii pe care le-au avut zălăuanii.

SCM Zalău termină sezonul pe primul loc în play-out dar vrea să uite cât mai repede această stagiune. Din 1 iunie va intra în “era” Cristian Lupuţ şi aşteaptă campionatul următor cu un obiectiv clar: clasarea în primele patru locuri.

SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare 5 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Adrian Șter (2, 41, 63 şi 86) şi Răzvan Rotea (51), respectiv Mark Parnău (12 şi 39)

SCM: Andrei Pop – Florin Pop (cpt.), Mihai Onicaş, Bogdan Şandru, Iustin Ardelean, Vadim Calugher, Raul Stanciu, Sebastian Culda, Cosmin Meşter, Răzvan Rotea şi Adrian Şter. Rezerve: Bogdan Miron, Alexandru Gudea, Leo Mureşan – Alex Mare, Mihai Forna, Bogdan Forna, Sebastian Nicoraş, Sergiu Pop şi Alexandru Sorian. Antrenori: Marius Muntean şi Alexandru Pop

Progresul: Denis Brumar – Raul Negreanu, Milian Urs (cpt.), Paul Szecui, Mihai Revesz, Mark Parnău, Cezar Bud, Bogdan Jeler, Adrian Tarţa, Cristian Raicu şi Raul Sima. Rezerve: Mihai Miholca, Erik Piroşka, Augustin Buhai, Raul Marian, Bogdan Paşca şi Cristian Gherasim. Antrenor: Dănuţ Sabou

You may also like

Leave a Comment