Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. SCM Zalău se impune la limită cu Olimpia. Jucătorii veniţi de pe bancă au făcut diferenţa

Gruparea de sub Meseş s-a impus cu 3 - 2 în faţa sătmărenilor, într-un joc în care jucătorii veniţi de pe banca de rezerve au făcut diferenţa. Alex Mare şi Artur Pătraş au marcat în partea secundă asigurând liderului cele 3 puncte

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 56 views
A+A-
Reset

SCM Zalău și Olimpia Satu Mare s-au întâlnit în această după amiază pe Stadionul Municipal din Zalău într-un meci contând pentru penultima etapă a sezonului regulat din Liga a III-a. Olimpia este singura echipa care a reușit să învingă Zalăul in campionat, astfel că a venit cu ambiții mari și la retur.

Însă, încă din minutul 4, Stefan Nikolic le-a tăiat din elan, după ce a deschis scorul. Olimpia putea egala, dar lobul lui Feier a lovit doar bara transversală in minutul 22. Restul reprizei nu am mai putut consemna nicio ocazie periculoasă.

Ce ar fi de punctat este o mică încăierare ce a avut loc chiar înainte de fluierul final al primei reprize când s-a creat un meleu, iar arbitrul a fost nevoit să scoată cartonaşul galben pentru ambele tabere.

Nemulţumit de jocul echipei sale, Cristian Lupuţ a apelat la mai multe schimbări încă de la pauză, iar deciziile sale s-au dovedit a fi inspirate.

Satu Mare a egalat în debutul reprizei secunde şi jocul s-a mai animat. Însă, Zalăul a punctat la prima ocazie periculoasă şi a revenit la conducere. Doi jucători intraţi după pauză au făcut diferenţa, Raoul Cristea centrând perfect din banda stângă pentru Alex Mare, care după preluare a şutat imparabil din interiorul careului.

La doar două minute distanţă, SCM Zalău a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 m, pe care Artur Pătraş – şi el intrat după pauză – a transformat-o impecabil.

Oaspeţii puteau reintra în joc în minutul 74, dar Miron a intervenit salvator la un duel unu la unu cu Lukas Hacka.

Ulterior, în minutul 84 a venit rândul Zalăului să rateze unu la unu cu portarul, după ce Cristea a scăpat spre poarta adversă.

În cele din urmă, Olimpia a mai punctat o dată pe final de joc, după ce, anterior, Feier a ratat singur cu portarul. Însă, a fost prea puţin şi prea târziu.

SCM Zalău bifează trei puncte după un joc în care a lăsat impresia că nu forţează prea tare.

În ultima etapă din sezonul regulat, SCM Zalău va evolua în deplasare la CSM Olimpia Satu Mare, după care începe play-off-ul.

SCM Zalău – Olimpia Satu Mare 3 – 2 (1 – 1)

Au marcat pentru SCM: Stefan Nikolic (‘4), Alexandru Mare (’64) şi Artur Pătraş (’66)

SCM: Bogdan Miron – Cătălin Stoica, Vlad Fărcăşan, Pedrag Kascelan, Alex Cherecheş, Alex Micle (’46 Alex Mare), Samuel Zimţa (’46 Kun Viktor), David Molnar (’46 Artur Pătraş), Cosmin Meşter, Sergiu Pop (’50 Raoul Cristea) şi Stefan Nikolic (’78 Sebastian Culda). Rezerve: Andi Maliţa – Mario Geană, Andrei Bobaru şi Florinel Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

Olimpia: Patryk Siwiec – Raul Ştef, Luca Feher, Laurenţiu Caba, Orvos Jace, Leonardo Montesinos, Lukas Hacka, Karim Sătmărean, Maris Duca, Daniel Feier şi Remi Emeriau. Rezerve: Tamas Sugar – Dawid Mroz, Ruben Bodea, Denis Batin, Arnold Chamacho, Mihai Tomsa, Ionuţ Godja, Marius Oltean, Logan Marc. Antrenor: Giuseppe Funciello

 

You may also like

Leave a Comment