Responsive Menu
Add more content here...


Foto/Video. Celebrul vlogger Mircea Bravo s-a căsătorit. De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Celebrul vlogger cu numeroși fani pe Youtube și Instagram a spus ”Da” la starea civilă  în fața prietenilor, rudelor și desigur, în fața simpaticei tanti Lenuța, bunica din Chinteni. Însuși primarul Clujului, domnul Emil Boc, i-a pronunțat pe aceștia soț și soție la Primăria din Cluj într-o impresionantă ceremonie în aer liber


Vlogger-ul Mircea Bravo, originar din Beclean și ambasador al Via Transilvanica, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, s-a căsătorit, joi, la Cluj, cu Georgiana, aleasa inimii lui, originară din Bistrița-Năsăud.

De la petrecere nu lipsit nici bunica din Chinteni, Tanti Lenuța (75 de ani), femeia care este adeseea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, originar din Beclean, a urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care l-a făcut celebru în România.

Cine este soţia lui Mircea Bravo

Majoritatea românilor îl cunosc pe Mircea Popa, alias Mircea Bravo, fie de pe Youtube, fie de pe rețelele sociale. De curând, acesta a ales să își încheie viața de burlac și să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Georgiana, o femeie mai tânără cu opt ani decât el, cu care a ales să-și unească destinul.

După doar un an de relație, celebrul vlogger a decis să meargă la altar cu frumoasa Georgiana și să formeze o familie, așa că a stabilit cununia civilă ieri, 16 iunie, iar ceremonia a fost oficiată de primarul Clujului, Emil Boc.

Georgiana este din Bistrița și a absolvit facultatea la Cluj-Napoca, acolo unde, în prezent, lucrează ca și cadru universitar. Aceasta l-a cunoscut pe vlogger în urmă cu un an de zile, printr-un prieten comun, iar de atunci au fost de nedespărțit.

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe rețelele sociale.

„Am o relație de aproape un an. Am avut înainte o relație lungă, dar înainte să încep țoată treaba asta cu online-ul. La liceu și facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani.

Părinții mei sunt foarte atenți, mă întreabă numai cum mă simt daca mă văd cu cineva, cum sunt, cum mă înțeleg. Nu sunt genul care să întrebe când îmi vii cu nepoți. Sunt foarte cuminți cu mine.

Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată.

Aș putea să o implic în procesul de creație în măsură în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a povestit Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, în urmă cu trei luni.

You may also like

Leave a Comment