Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. AJF Sălaj a premiat laureaţii fotbalului sălăjean la Gala Fotbalului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 138 views
A+A-
Reset

Vineri seară, la Restaurantul Transilvania din Zalău, a avut loc Gala Fotbalului Sălăjean, în organizarea AJF Sălaj. Alături de preşedintele Daniel Sabou şi preşedintele CJA Gabriel Bârjac, la această ediţie au mai fost prezenţi şi Claudiu Bîrsan – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, dar şi Lucian Bode – vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

De altfel, evenimentul a început cu câte un discurs al invitaţilor speciali, după care s-a trecut la premierea laureaţilor. De precizat este faptul că laureaţii au fost votaţi de către reprezentanţii celorlalte echipe din campionat. Fiecare echipă şi-a exprimat votul, iar la final au fost contabilizate şi s-a stabilit lista finală.

Aşadar, cel mai bun jucător din Liga a IV-a a fost desemnat Ciprian Pavel (FC Chieşd), un premiu luat pe merit, jucătorul demonstrându-şi calităţile meci de meci, fiind şi unul dintre golgheterii campionatului. De la Chieşd a venit şi cel mai bun antrenor al campionatului, Bogdan Bărnuţiu.

Premiul de cel mai bun portar din Liga a IV-a i-a revenit lui Tudor Mare (ACS Ardealul Crişeni) şi tot echipa din Crişeni a dat şi cel mai bun junior din campionat, pe Alex Negru.

Cel mai bun conducător a fost votat Robert Goie de la CS Barcău Nuşfalău.

S-a trecut la premierea laureaţilor din Liga a V-a, Seria Est. Daniel Miron de la Agronova Dragu a primit premiul de cel mai bun jucător, în timp ce Bogdan Baidoc de la Năprădeana Năpradea a fost votat cel mai bun portar al campionatului.

Darian Filipan de la Unirea Sălăţig a primit premiul de cel mai bun junior. AS Unirea Ciocmani Băbeni a dat cel mai bun conducător, Ovidiu Toma şi pe Marius Teglaş cel mai bun antrenor

În Seria Vest din Liga a V-a, cel mai bun jucător a fost desemnat Codruţ Ardelean (Măgura Cehei), însă, jucătorul nu a fost prezent la gală pentru a-şi ridica premiul. Tot de la Cehei a venit şi cel mai bun junior, Mario Pop.

Marius Palce de la Stejarul Sîg a fost desemnat cel mai bun antrenor, în timp ce Răzvan Nicoraş de la Gloria Ban a fost desemnat cel mai bun conducător. Rareş Pop de la Meseşul Treznea a primit premiul de cel mai bun portar.

După premierea laureaţilor din fotbalul sălăjean s-a trecut la premiile speciale care au fost acordate mai multor foşti sportivi care au făcut cinste judeţului în activitatea lor sportivă.

Au fost premiaţi, într-o ordine aleatorie Paul Georgescu, Florin Pop, Emil Terheş, Mircea Cornaciu, Mate Gyula, Dinu Moldovan, Valentin Niculăuţ, Cătălin Chiş şi Flaviu Bărnuţiu.

La final, au fost premiaţi şi arbitri. Cel mai bun arbitru a fost votat Raul Horvat, iar cei de la AJF Sălaj au oferit câteva diplome şi pentru arbitri promiţători din judeţ. Au fost premiaţi Eduard Centea (cel mai promiţător arbitru), Denis Borzan (cel mai promiţător arbitru asistent), Adrian Negrean, Andrei Morar şi Ionuţ Lipou (tinere talente).

Surprinzător, campioana judeţeană Luceafărul Bălan nu apare pe nicio listă, cum nici singurul arbitru FIFA din Sălaj, Tunyogi Ferencz, nu a apărut nicăieri.

Însă, aşa cum am menţionat mai sus, lista laureaţilor a fost definită pe baza voturilor exprimate de echipele angrenate în campionate.

You may also like

Leave a Comment