Spectacol de colinde și obiceiuri de Crăciun în Horoatu Crasnei

by Mihai POP
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Cu bucurie în suflet și cu spiritul sărbătorilor care ne încălzește în această perioadă magică, localitatea Horoatu Crasnei se pregătește să-i răsune pe localnici și nu numai acordurile dulci ale colindelor și spectacolelor de Crăciun


Deși zăpada nu a îmbrăcat încă în fulgi strălucitori, locuitorii și nu numai sunt invitați să pătrundă în atmosfera festivă creată de evenimentele muzicale specifice sărbătorilor. 

Astfel, Primăria și Consiliul Local al comunei Horoatu Crasnei vă invită duminică, 17 decembrie de la ora 15.00, în incinta Căminului Cultural din localitate, la SPECTACOL DE COLINDE ȘI OBICEIURI DE CRĂCIUN.

Cete de colindători din zonele ale comunei vor oferi celor prezenți momente speciale, pe care rar mai au ocazia de a le trăi astăzi de sărbători. Vor aduce în scenă colinde tradiționale, așa cum se cântau mai demult în satele românești, dar și obiceiuri de iarnă.

Este vorba despre colindători din Parohia Ortodoxă Horoatu Crasnei, colindători de la Școala Gimnazială NR.1 Horoatu Crasnei, Ansamblul ”Cununa Meseșului” Horoatu Crasnei, colindători ai Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Culcer” Stârciu și colindători ai Parohiei Ortodoxe Hurez.

Eveniment realizat în parteneriat cu Asociația Cununa Meseșului

You may also like

Leave a Comment