Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Târg de Crăciun caritabil la Liceul cu Program Sportiv Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Tradiţionalul eveniement de la Liceul Sportiv a continuat şi în acest an, iar spre deosebire de anii trecuţi, în care sumele strânse erau donate elevilor cu o situaţie financiară mai dificilă, de această dată, s-a strâns o sumă de bani şi pentru cazul Andei Ciobanu


Un eveniment deosebit la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău în această săptămână. Elevii şi cadrele didactice de la unitatea de învăţământ au pus la cale, la fel ca în fiecare an, un Târg de Crăciun, unul care şi în acest an a fost caritabil.

Târgul de Crăciun din cadrul LPS este o mică tradiţie a liceului, evenimentul caritabil având aproape zece ediţii. În anii trecuţi, târgul avea loc în sala de sport, unde erau amenajate mai multe “tarabe” de la care elevii, profesorii sau părinţii elevilor puteau achiziţiona jucării sau diverse obiecte aduse de acasă de elevi din cadrul liceului.

Sumele strânse din comercializarea produselor era donată copiilor din cadrul şcolii, a căror situaţie materială era ceva mai dificilă.

În acest an, evenimentul a avut loc în curtea instituţiei, însă, scopul a rămas acelaşi. În plus, la Târgul din acest an s-a strâns o sumă de bani şi pentru tânăra Anda Ciobanu.

Astfel, elevii orfani ce studiază la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” au primit câte 500 de lei pentru a avea o masă îmbelşugată de Crăciun, în timp ce pentru cazul Andei Ciobanu s-a strâns suma de 3.000 de lei.

“Târgul de Crăciun realizat de elevii şi cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” rămâne şi în acest an prilej de bucurie pentru toţi cei implicaţi, deoarece finalitatea activităţii lor va aduce lumină pe chipurile unor copii mai puţin norocoşi şi un strop de speranţă pentru Anda Ciobanu. Mulţumiri frumoase părinţilor ce au fost alături de elevii deosebiţi ai acestei instituţii de învăţământ!”, transmite conducerea liceului.

You may also like

Leave a Comment