Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Sportul Şimleu s-a reunit cu nume noi în lot. Au venit cinci jucători din Sălaj!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Luni după-amiază şi gruparea de sub Măgură a dat startul pregătirilor pentru a doua parte de campionat, iar la primul antrenament din 2022, antrenorul Dacian Nastai a avut la dispoziţie 26 de jucători. Noutăţile sunt cinci jucători din Sălaj, dintre care doar unul singur a mai jucat în Liga a III-a, Alexandru Jula, de la SCM Zalău. Sub comanda antrenorului au mai venit Emanuel Seran (AS Chieşd), Andrei Ştirb (ultima dată la Atletic Zalău), Silviu Peter (Venus Giurtelec) şi Paul Pop (Măgura Cehei)

Vacanţa s-a terminat şi pentru jucătorii de la Sportul Şimleu, care luni au revenit la treabă. Reunirea lotului a avut loc la Stadionul “Măgura”, iar la primul antrenament din 2022 au participat 26 de jucători. Noutăţile din lot sunt cinci jucători, toţi sălăjeni, dintre care doar unul singur a mai jucat în Liga a III-a, Alexandru Jula, de la SCM Zalău.

Sub comanda lui Dacian Nastai au mai venit Emanuel Seran (AS Chieşd), Siliviu Peter (Venus Giurtelec), Paul Pop (Măgura Cehei – fost junior la Sportul Şimleu) şi Andrei Ştirb, care ultima dată a jucat pentru Atletic Zalău şi care anul trecut a fost de două ori în pregătiri cu SCM Zalău.

La primul antrenament din 2022 a participat şi Luigi Pop, care săptămâna trecută a fost în pregătiri cu Poli Timişoara. A absentat golgheterul Gueye Mansour, care se află în Senegal şi a a fost învoit de conducere până la finalul lunii, urmând să revină în România pe 28 ianuarie.

Sportul Şimleu se va pregăti pe plan local, urmând ca sâmbătă să susţină primul amical, cu Victoria Carei.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 19 ianuarie 2022

You may also like

Leave a Comment