Responsive Menu
Add more content here...


FOTO: Sportul Şimleu a învins-o pe Sticla Arieşul Turda. Alex Jula, gol decisiv în amicalul de la Cluj-Napoca

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 8 views
A+A-
Reset

Deşi a avut un lot subţire pentru jocul de sâmbătă, Sportul Şimleu a câştigat partida de verificare cu Sticla Arieşul Turda, printr-un gol marcat de Alexandru Jula – jucătorul venit de la SCM Zalău. Şimleuanii s-au impus la limită şi au obţinut prima victorie din perioada de pregătire, după ce acum o săptămână, gruparea de sub Măgură era surclasată de Victoria Carei

Sportul Şimleu a pierdut mai mulţi jucători importanţi în această iarnă, iar deocamdată, singurele noutăţi sunt jucători fără prea mare experienţă la Liga a III-a. Cu toate acestea, gruparea de sub Măgură a arătat bine în amicalul de sâmbătă, de la Cluj-Napoca, cu Sticla Arieşul Turda, tot o formaţie din Liga a III-a. Formaţia antrenată de Dacian Nastai s-a impus cu 1 – 0, după ce în urmă cu o săptămână a fost surclasată de Victoria Carei, o echipă de Liga a IV-a.

Sportul Şimleu a câştigat graţie golului marcat de Alexandru Jula, fotbalist transferat de la SCM Zalău. Şimleuanii au făcut o primă repriză bună, în care şi-au creeat mai multe ocazii la poarta apărată de Sergiu Borz – portarul din Jibou, care evoluează pentru Sticla Arieşul Turda.

În repriza secundă, tehnicianul Şimleului a făcut cinci schimbări, iar în teren au intrat doar juniori. Chiar şi aşa, Sportul mai putea marca pe final, însă a ratat o lovitură de la 11 m prin Răzvan Pop.

Sticla Arieşul Turda – Sportul Şimleu 0 – 1 (0 – 1)

A marcat: Alexandru Jula

Sportul: Sipos Jozsef – Cătălin Pop, Paul Pop, Dănuţ Contraş, Pedro Roberto, Ionuţ Paşcu, George Pop, Nicolas Tafa, Răzvan Pop, Alexandru Jula şi Cătălin Vaida. Au mai intrat: Lukacs Marc, Andrei Jula, Raul Baciu, Emanuel Seran şi Cătălin Pop jr. Antrenor: Dacian Nastai

Foto: Turda News

You may also like

Leave a Comment