Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO – De la ce a pornit scandalul la meciul de baraj. Secundul de la Unirea Dej, principalul vinovat!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

După fluierul final, antrenorul secund – Moussaddak Moundir – aflat în stare de suspendare, a venit din tribune, a sărit gardul, a intrat în teren şi a început să se bucure excesiv în faţa băncii tehnice, provocându-i pe oficialii de la SCM. De aici a pornit scandalul, care s-a lăsat cu pumni şi picioare, iar în final cu mai multe eliminări dictate de centralul Rareş Vidican, care şi el a ieşit în evidenţă prin faptul că a prelungit în exces partida, ajutând-o indirect pe Unirea să înscrie golul egalizator

SCM Zalău a ratat dramatic promovarea în Liga a II-a, fiind egalată în minutul 90+6 de către Unirea Dej. S-a ajuns aici şi din cauza individului Rareş Vidican – centralul care a dictat patru minute de prelungire – însă a prelungit în exces jocul cu încă două minute, ajutând-o indirect pe Unirea să înscrie golul egalizator.

Nimic nu anunţa scandalul după fluierul final, care s-a declanşat din cauza unui oficial de la Unirea Dej. În timp ce jucătorii zălăuani s-au prăbuşit pe teren, fiind devastaţi de ratarea promovării, în incinta suprafeţei de joc a pătruns – Moussaddak Moundir – antrenorul secund de la Unirea Dej, cel care era în stare de suspendare după meciul tur.

Acesta a urmărit partida din tribune, dar după fluierul final a sărit gardul şi s-a bucurat în exces în faţa băncii tehnice, adresând şi cuvinte provocatoare tocmai în faţa fostului internaţional – Vasile Jula. Au urmat un val de lovituri din care – Moussaddak Moundir – a ieşit cam şifonat, însă a plecat rapid din zona în care s-a produs meleul şi i-a lăsat la “greu” pe ceilalţi jucători.

Scandalul a continuat, mai ales că o parte dintre jucătorii de la Unirea Dej au continuat să provoace publicul din tribună!

Înregistrările video au făcut înconjurul ţării, astfel că mai multe televiziuni au relatat despre bătaia de la meciul SCM Zalău – Unirea Dej. Acum, Comisia de Disciplină urmează să analizeze incidentele de sâmbătă şi să dicteze sancţiuni.

You may also like

Leave a Comment