Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCM Zalău a sunat adunarea. Locaţia surprinzătoare aleasă pentru primul antrenament

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

După o vacanţă de şase săptămâni, fotbaliştii de la SCM Zalău au revenit la pregătire. Reunirea lotului a avut loc miercuri după-amiază la Stadionul Municipal, dar primul antrenament a fost programat tocmai la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean. La reunire s-au prezentat doi dintre jucătorii transferaţi în această vară, Alex Cherecheş şi Vlad Moraru, în timp ce Cristian Jalbă va ajunge în zilele următoare la echipă. Sub comanda lui Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au venit mai mulţi jucători în probe

SCM Zalău a început pregătirile pentru nou sezon, iar miercuri după-amiază, Cristian Lupuţ a sunat adunarea. Reunirea lotului a avut loc la Stadionul Municipal, după care jucătorii şi staff-ul tehnic s-au urcat în autocar şi au plecat la Hereclean. Primul antrenament al verii a avut loc tocmai pe terenul lui CS Viitorul, clubul lui Daniel Sabou – unul dintre contestatarii formaţiei zălăuane!

Sub comanda antrenorilor Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci s-au prezentat 21 de jucători, fiind prezenţi şi doi dintre fotbaliştii transferaţi în această vară. Este vorba de Alex Cherecheş şi Vlad Moraru, în timp ce Cristian Jalbă urmează să vină la Zalău în zilele următoare.

Atacant din Senegal, în probe la SCM!

La reunire au venit în probe mai mulţi jucători tineri, dar şi un atacant tocmai din Senegal. Este vorba de Bruno Cristiano Junior Gomis, care ultima dată a fost la Kem Medine în Dakar. S-au alăturat echipe şi jucătorii care în sezonul trecut au fost împrumutaţi la alte formaţii, Alex Şugar de la Olimpia Satu Mare şi Andrei Şumlea de la CSM Sighetu Marmaţiei.

În următoarele zile urmează să sosească şi aţi jucători, iar conducerea speră să definitiveze lotul până la plecarea în cantonament.

SCM Zalău se va pregăti pe plan local până pe 27 iulie când va pleca într-un cantonament de 10 zile la Poiana Stampei.

“Ne-am reunit cu gândul de a munci şi a ne pregăti cât mai bine pentru noul sezon. Urmează o perioadă dificilă pentru jucători, dar am încredere că totul va decurge normal. Am transferat jucători buni, pe care eu i-am dorit la echipă. Moraru este un tânăr talentat, care vine de la Universitatea Cluj, Cherecheş are experienţă la nivel de Liga a II-a, unde a jucat multe meciuri, iar Jalbă este un fundaş pe care l-am mai urmărit. Când eram la Bacău chiar am avut discuţii să îl transfer. Sunt băieţi de caracter care ne vor ajuta la obiectivele noastre.Mai avem nevoie de jucători, dar până la plecarea în cantonament, sper ca lotul să fie format în proporţie de 95%“, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

Vom reveni cu mai multe amănunte

You may also like

Leave a Comment