Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Răzvan Lădar şi Sergiu Corb, arbitrii anului în Sălaj

by Mihai POP
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Pe baza nominalizărilor făcute de delegaţii formaţiilor din Liga a IV-a şi Liga a V-a, cei doi arbitri divizionari au fost desemnaţi number one în anul 2019, primul la centru, iar celălalt la asistenţi. Cei doi au fost premiaţi la Galei fotbalului sălăjean, împreună cu alţi doi foşti arbitri – Gabriel Bârjac şi Paul Unimătan – care în această vară s-au retras din activitate


În cadrul Galei fotbalului sălăjean, au fost premiaţi şi cei mai buni arbitri ai anului 2010 în Sălaj, atât la centru, cât şi la asistenţi.

În urma nominalizărilor delegaţilor echipelor, şi în acest an, Răzvan Lădar a fost declarat cel mai bun arbitru din Sălaj.

La asistenţi s-a făcut o schimbare, astfel că cel mai bun “tuşier” în viziuna delegaţilor echipelor a fost Sergiu Corb.

Această festivitate de premiere a fost oficiată de Gabriel Bârjac, fostul arbitru din Liga 1, care este preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Sălaj.

Tot în cadrul acestui eveniment, a fost premiat şi şeful arbitrilor din Sălaj, Gabriel Bârjac, care în acest an s-a retras din activitatea de arbitru, după ani şi ani, în care sălăjeanul a oficiat la partide de pe prima scenă a fotbalului românesc.

În fine, un alt fost “cavaler al fluierului” a fost premiat, este vorba de Paul Unimătan, cel care în această vară şi-a pus fluierul în “cui” prematur, după ce oficiase partide chiar şi în Liga 1.

You may also like

Leave a Comment